Ticy se confruntă cu probleme grave de sănătate. Fostul iubit al Denisei Răducu trebuie să se opereze de urgență

Ticy se confruntă cu probleme grave de sănătate. Fostul iubit al Denisei Răducu trebuie să se opereze de urgență, din nou, după ce el a mai fost supus la 23 de operații în trecut. Toate aceste probleme le are din momentul în care s-a lăsat de fumat.

31 ian. 2023, 10:54
Ticy se confruntă cu probleme grave de sănătate. Fostul iubit al Denisei Răducu trebuie să se opereze de urgență
Ticy se confruntă cu probleme grave de sănătate

Ticy se confruntă cu probleme grave de sănătate, are colonul iritabil și va fi supus la încă o intervenție chirurgicală. Mai mult decât atât, celebrul artist a mai spus că nu apucă să mănânce, deoarece muncește foarte mult și cel mai mult mănâncă fast-food.

Citește și: Cum îi apare în vis Denisa Manelista tatălui ei. Dezvăluiri cutremurătoare la cinci ani de la moartea artistei: „Am rămas cu necazul și cu suferința!”

Ticy se confruntă cu probleme grave de sănătate

Am renunțat la un viciu pe care îl aveam, la fumat și de atunci a început corpul să o ia un pic cam razna. M-am speriat, îți dai seama! Mă durea într-o parte, a început să mă înțepe și am crezut că am probleme cu ficatul, dar de fapt era colonul iritabil.

Eu oricum aveam problemele mele dinainte și am început să ronțăi mai mult, să mănânc mai mult, plus că și programul nostru… faptul că eu nu prea am cum să încerc să mănânc mai sănătos. Termin pe la 12 sau la 1 noaptea, ce poți mânca altceva decât fast food? Și au început problemele iar, la un moment dat te sperii. M-am dus să îmi fac un RMN, la ficat”, a mărturisit cântărețul.

Ticy a mărturisit că a avut o copilărie cât se poate de dificilă, iar din acest motiv starea sa de sănătate nu este una tocmai bună. A trecut deja prin zeci de operații. „La 8 ani, mă duceam, cumpăram telefoane și făceam comerț, vindeam. Luam dintr-o parte, le dădeam în altă parte, mai puneam și eu un pic ca să pot să îmi iau o pereche de adidași, mâncare, plus că eram și cu fratele meu mai mic decât mine. Ne-am crescut unii pe alții”, a povestit Ticy.

Fostul iubit al Denisei Răducu are grijă ca fiul său să nu treacă prin scenele de coșmar prin care a trecut el, mai ales că micuţul a avut recent probleme de sănătate. Ticy a fost nevoit să meargă la mai multe spitale din țară, declarându-se cât se poate de nemulțumit de sistemul medical din România!