Cu ce se ocupă soţia lui Emil Boc şi ce salariu câştigă lunar

Deși toată țara îl cunoaște pe Emil Boc, nu mulți știu lucruri despre soția lui, Oana, cea care îl susține în cariera politică de ani de zile. Primarul Clujului foarte activ în viața politică, însă preferă să-și țină viața personală cât mai departe de ochii curioșilor.

RomaniaTV.net
02 oct. 2020, 14:18

Emil și Oana Boc au devenit soț și soție în urmă cu 26 de ani și au împreună două fete, Cezara și Patricia.

Oana Boc, soția fostului premier, este lector univ. dr. la departamentul de Limba română şi lingvistică generală din cadrul Universităţii “Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca, unde a continuat după terminarea studiilor, în 1993. Ce a determinat-o să aleagă meseria de profesor a declarat chiar ea, în cadrul unui interviu acordat pentru campuscluj.ro.

„În fiecare zi mă întâlnesc cu tineri plini de entuziasm, îndrăgostiţi, pentru care viaţa nu este o rutină, ci o permanentă descoperire a unor întrebări esenţiale, în fiecare zi mă întâlnesc cu căutători de sens, cu exploratori ai unor spaţii ştiinţifice sau ai unor lumi imaginare, astfel încât fiecare zi este o amintire care îmi rămâne întipărită în minte”, spunea Oana Boc.

Veniturile Oanei Boc se știu încă de acum câțiva ani. În 2016, avea un salariu de aproximativ 3.200 de lei pe lună la Universitatea Baabes Bolyai, potrivit okmagazine. Emil Boc a trecut într-o declarație de avere că soția lui a obținut în perioada ianuarie-mai 2016 un venit de 16.394 de lei. În 2015, Oana Boc a primit pentru tot anul 37.958 de lei.