Cu ce se ocupa Tzancă Uraganu înainte să devină cântăreţ de manele: „Eram talentat şi acolo, dar am renunţat”

Cu ce se ocupa Tzancă Uraganu înainte să devină cântăreţ de manele. Este unul dintre cei mai populari cântăreţi din România, multe dintre melodiile sale se află în primele locuri în trending, pe Youtube. Artistul a făcut dezvăluiri despre viaţa sa.

25 iun. 2021, 11:06
Cu ce se ocupa Tzancă Uraganu înainte să devină cântăreţ de manele: „Eram talentat şi acolo, dar am renunţat”
Cu ce se ocupa Tzancă Uraganu înainte să devină cântăreţ de manele

Cu ce se ocupa Tzancă Uraganu înainte să devină cântăreţ de manele. Prezent în podcastul lui Damian Drăghici, artistul a făcut dezvăluiri despre viaţa lui. Chiar dacă iubeşte muzica şi o fredonează de mic copil, manelistul mai avea o pasiune, la fel de mare. Juca fotbal şi visa să devină fotbalist.

Însă, când a văzut cât succes a avut de la primul clip realizat, s-a decis să renunţe la fotbal şi să se dedice în totalitate muzicii.

Citeşte şi: Momente dramatice pentru Tzancă Uraganu. „Am apelat foarte repede la specialiști. Mulţumesc lui Dumnezeu!”

Cu ce se ocupa Tzancă Uraganu înainte să devină cântăreţ

Sunt din Ploieşti, acolo unde locuiesc şi acum. Mi-a plăcut muzica de mic copil, dar mi-a plăcut şi fotbalul, şi nu ştiam pe care dintre ele să aleg. Prima dată am jucat fotbal, după am început să cânt, şi când am văzut că merge mai bine pe partea de muzică, am renunţat la fotbal. Eram talentat şi acolo, îmi făceam treaba. Eu voiam sa devin fotbalist. 

Eu şi fratele meu suntem singurii din familie care mai cântă. Pot să spun că el m-a influenţat în direcţia asta. În 2012, am făcut primul clip, pentru mine. Nu credeam că o să am atât de mult succes”, a declarat manelistul.

Tzancă Uraganu, pe numele său real Andrei Velcu, a dezvăluit cum s-a ales cu acest nume de scenă. Manelistul a mărturisit că Tzancă îi spunea mama lui, încă de mic copil, după personajul unui film pe care ea îl viziona. Iar Uraganu i-a fost atribuit de Nicolae Guţă, în 2014, când au scos o melodie împreună. Înainte, se prezenta ca Tzancă de la Ploieşti.

Tzancă mi se spunea de când eram mic, îmi zicea mama, nu ştiu ce film o fi văzut ea pe timpul acela, iar Uraganu mi-a pus Nicolae Guţă. Am scos o melodie cu el prin 2014 şi m-a anunţat Tzancă, Uraganul muzicii. Şi chiar mi-a plăcut, îi mulţumesc pentru numele acesta, a fost şi norocos. Înainte, numele meu era Tzancă de la Ploieşti„, a declarat Tzancă Uraganu.

Tzancă Uraganu a recunoscut că a consumat droguri

Artistul a mai recunoscut în cadrul podcast-ului organizat de către Damian Drăghici că a consumat substanțe interzise. Cântărețul de manele susține că nu a mai pus mâna pe niciun drog și că a jurat în fața lui Dumnezeu că nu va mai face niciodată acest lucru.

De un an și jumătate nu am mai pus mâna pe niciun fel de substanțe. Am promis la Fecioara Maria, la Mânăstirea Ghighiu, de la Ploiești, e lângă mine acolo. Și m-am dus acolo, este o icoană făcătoare de minuni de 400 de ani și vin oameni din toată țara.

Am promis acolo cu mâna pe icoană că nu mai fac așa ceva, în afară că beau și eu, asta e altă treabă. Nu mai fac niciodată, am greșit și eu în trecut și am promis că nu mai fac niciodată și m-am lepădat și sunt mult mai bine din toate punctele de vedere”, a mai mărturisit Tzancă Uraganu în podacast-ul lui Damian Drăghici.


loading...
Partenerii noștri