Nevasta lui Tzancă Uraganu, convinsă că manelistul încă o iubeşte, deşi a plecat cu amanta: „S-au întâmplat multe în seara aia”

Mădălina Miu, soţia lui Tzancă Uraganu, a dezvăluit că a fost vizitată de soţul ei, cu care se află în divorţ, în miez de noapte. Deşi se pare că artistul nu este prea convins în privinţa divorţului, Mădălina spune că nu există cale de întoarcere.

10 iun. 2021, 12:58
Nevasta lui Tzancă Uraganu, convinsă că manelistul încă o iubeşte, deşi a plecat cu amanta: „S-au întâmplat multe în seara aia”
Sursa FOTO: mgnews.ro

Nevasta lui Tzancă Uraganu a dezvăluit discuţia pe care a purtat-o cu soţul ei timp de trei ore, în faţa blocului. Deşi acesta a părăsit căminul conjugal pentru a se muta cu amanta Lambada, cu care are şi un copil, se pare că manelistul încă se gândeşte la Mădălina. Soţia lui Tzancă a mărturisit, la Antena Stars, că Florin Salam, prietenul lor comun, i-a spus că Tzancă încă se gândeşte la ea.

Suferinţa pe care i-a provocat-o Tzancă a determinat-o pe Mădălina Miu să ia decizia de a nu se mai uita înapoi.

Am fost la studio să înregistrez o piesă, unde m-am întâlnit cu Florin Salam, noi având o relaţie de prietenie de foarte, foarte mulţi ani, de 10-12 ani. Florin a discutat cu mine despre proiecte şi inevitabil a venit vorba şi despre relaţia mea cu Tzancă, părerea lui fiind că ne vom împăca. Eu îl respect, nu l-am contrazis, mi s-a părut el foarte sigur. Eu i-am spus că nu ne vom împăca.

Citeste si Tzancă Uraganu s-a întors la fosta soție. Răzbunarea amantei a fost radicală VIDEO

Nevasta lui Tzancă Uraganu, decisă să nu-i mai acorde nicio şansă artistului

Tzancă s-a întâlnit cu fratele meu şi un văr de-al meu la mine în cartier. Era în trecere prin faţa blocului meu şi m-a sunat fratele meu că l-a rugat Tzancă şi că vrea să discute cu mine. Pe urmă a venit în faţa casei, am discutat vreo 3 ore, am discutat afară, nu în maşină, nu sunt amantă, sunt soţie.Am discutat despre situaţia dintre noi, nu ştiu ce vrea de la mine. De o împăcare nu va mai fi vorba sub nicio formă. A venit sigur pe el. Ar fi foarte multe lucruri de lămurit. Eu am înaintat divorţul, noi avem multe de discutat, inclusiv partajul. Cu siguranţă şi-ar dori să tac, dar eu sunt genul de femeie care nu tace pentru că nu sunt o femeie care nu ştie decât să stea la cratiţă, ştiu să produc singură. Şi eu fac mâncare, ordine în casă, mă ocup de copilul meu, dar ştiu să fac şi carieră.Pe mine, motivele lui nu mă interesează, decizia o voi lua eu. Cu mine nu merge aşa, eu sunt feministă şi consider că am aceleaşi drepturi. Atât timp cât sunt în stare să mă întreţin şi nu depind de cineva, nu am cum să las eu capul jo

s”, a declarat Mădălina Miu la Antena Stars.

Citeste si Carmen Harra, previziuni despre Florin Cîţu: ”Are un an foarte bun și este favorizat în aproape toate deciziile pe care le ia”

Reamintim că Tzancă Uraganu s-a despărțit recent de ultima sa soție, Mădălina Miu, şi a început o relație cu exotica Myramar. Se pare că nici idila cu senzuala brunetă nu a durat foarte mult, pentru că artistul s-a afișat alături de prima lui soție, Lambada. Cei doi păreau o familie fericită în timp ce sărbătoreau ziua de naștere a fiicei lor.