Cu ce sumă au fost amendaţi părinţii fetelor care au umilit-o şi bătut-o pe minora din Târgu Jiu

Videoclipul în care o minoră în vârstă de 13 ani a fost bătută şi umilită de mai multe fete a provocat un val de reacţii în spaţiul online. După anchetarea cazului, oamenii legii i-au amendat pe părinţii fetelor şi încă patru bărbaţi şi o femeie cu suma de 500 de lei.

RomaniaTV.net
07 sept. 2020, 11:39
Cu ce sumă au fost amendaţi părinţii fetelor care au umilit-o şi bătut-o pe minora din Târgu Jiu

Poliștii i-au amendat cu 500 de lei pe părinții tinerilor implicați, patru bărbați și o femeie. Amenda a fost dată conform Legii nr.61/1991, pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Imaginile video cu cele patru fete au devenit virale în mediul online. Victima a fost bătută şi umilită timp de mai multe minute, de faţă cu un băiat care a înregistrat toată scena. Minora bătută era prietenă cu agresoarele şi se cunoşteau de mai mulţi ani, aceasta nu a povestit părinţilor nimic despre incident până la apariţia imaginilor.

Citeşte şi: Imagini terifiante! O fată de 13 ani a fost snopită în bătaie de alte tinere. Au scuipat-o şi umilit-o public VIDEO

Imediat după publicarea videoclipului, autorităţile au deschis mai multe anchete pentru a stabili cum s-a întâmplat. Agresoarele au fost aduse în faţa poliţiştilor şi a asistenţilor de la Protecţia Copilului pentru a fi audiate.

Tinere care au agresat-o pe fată sunt anchetate pentru lovire şi alte violențe. Una dintre agresoare i-a luat victimei o haine, fiind posibil să fie acuzată şi de tâlhărie.