Cu ce tip de femeie ai de furcă în funcție de cifra magică? Numerologul Adam Stavarache a explicat cum putem să descoperim secretele personalității noastre

Numerologia vine în completarea zodiacului pentru a dezvălui cele mai ascunse aspecte ale personalității noastre. Numerologul Adam Stavarache a explicat cum ne pot influența numerele caracterul, viața, dar și destinul. Iată ce tip de femeie ești în funcție de cifra ta magică.

07 mart. 2023, 13:22
Cu ce tip de femeie ai de furcă în funcție de cifra magică? Numerologul Adam Stavarache a explicat cum putem să descoperim secretele personalității noastre

Vrem sau nu vrem să recunoaștem, numerele sunt extrem de importante în viața noastră. Chiar și oamenii de știință au recunoscut că acestea au o încărcătură extrem de importantă, cel puțin din punct de vedere energetic. Acestea au fost descifrate de oamenii cu talent, care au reușit să arate că acestea aduc cu ele o poveste cu totul interesantă.

Citește și: Ritual de Luna plină în Fecioară. Cum să profiți la maximum de energia Lunii pline a viermelui din 7-8 martie 2023

Adam Stavarache, un numerolog extrem de cunoscut, a explicat, în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea”, cum pot acestea să ne influențeze viața, dar și caracterul. Conform acestuia nu este suficient să îți cunoști luna nașterii și zodia, deoarece acestea pot denota, doar partea vizibilă a personalității cuiva. Însă numerologia poate dezvălui aspecte mult mai profunde ale personalității unei persoane.

Conform lui Adam Stavarache este nevoie de o formulă simplă de calcul care să ne dezvăluie care este „cifra magică” a personalității noastre. Acest număr ne poate duce într-o călătorie profundă a proprie personalități. Aceasta este o metodă extraordinară de introspecție, prin care putem să realizăm foarte multe aspecte ascunse ale vieții noastre.

Pentru a-ți calcula „cifra magică” a personalității trebuie să adunăm toate cifrele din dată completă a nașterii, iar rezultatul obținut se împarte la 7. Prima cifra de după virgulă, va fi cea care te va ajuta să dezlegi misterul personalității tale. După ce ai aflat care este numărul tău, trebuie să te interesezi care sunt semnificațiile din spatele acestuia.

Iată cum explică Adam Stavarache ce tip de femeie ești în funcție de cifra magică

Cifra 1

– cifra liderului

„Calitatea cea mai mare este că poate fura ceva din orice substrat al omului. Este tipologia care, pur și simplu, adoră să afle ceva, să descopere ceva nou. Tipologia această de femeie este și alfa” a precizat Adam Stavarache.

Cifra 2 – cifra vindecătorului

„Cea mai puternică energie de vindecare o au femeile cu cifra 2. Ele pot vindeca un bărbat, prin a face dragoste cu el. Sunt femei care vindecă la toate nivelele; emoțional, anxietatea, frică. Sunt femei care au venit să vindece și să ghideze cumva”.

Cifra 3 – cifra banilor

„Multe vedete au cifra 3. Scriitori, artiști, cântăreți, persoane publice. Iubesc foarte mult publicul și distracția. Aceste persoane au o tipologie care vor să dezvolte foarte mult, latura publică. De a fi văzute.”

Cifra 4 – cifra afacerilor

Persoanele care au cifra magică 4, sunt destul de asemănătoare cu cele cu cifra 3. Diferența este totuși dictată de simțul pragmatic puternic de care dau dovadă femeile din cifra 4. Adam Stavarache a explicat și de această dată despre ce este vorba: „Vor să construiască ceva nou, tot timpul. Vor să pună baza la ceva în familia lor. Sunt cu regulile foarte bine stabilite.  Este tot de tipologie alfa.”

Cifra 5 – cifra animatorului

„Este tipologia care își împrăștie personalitatea în toate direcțiile. Se adaptează și sunt foarte versatile, în informație și în tot și vor tot timpul să educe.”

Cifra 6 – cifra frumosului

„Personalitatea lor este despre frumusețe și a învață să își mărească stimă de sine. Femeia întotdeauna este femeia îngrijitor, femeia care îngrijește.”

Cifra 7 – cifra energiilor

„Femeile care au cifra 7 sunt făcute să vină în viața noastră și să absoarbă toată energia. Sunt femei care pur și simplu ăsta este scopul lor, au o putere astrală foarte mare și atunci cifra 7 acolo arată că are puterea de a absorbi toată frustrarea, toată agresivitatea.“

Cifra 8 – cifra luminii

Conform numerologului, aceștia „colaborează foarte bine cu ființele astrale, cu îngerii și cu lumea materială. Ele pot construi foarte repede o afacere dacă au suficientă încredere în ele.”

Cifra 9 – cifra unicității

„Aceste persoane au și o misiune de a învăța să iubească și singurătatea, de a nu mai suferi din complexe emoționale” a continuat el, spunând despre aceste persoane că au capacitatea de a se conecta direct la astral.

Citește și: Horoscop BANI si SUCCES 7-12 martie 2023. Atenţie la această săptămână, ar putea veni ziua de aur în acre se umplu conturile neaşteptat!