Cu ce va fi adus Radu Mazăre în ţară. Incredibil care este costul total al repatrierii

Fostul edil al Constanței, Radu Mazăre va ajunge luni în România, după un lung zbor din Madagascar. Ultimele informaţii vorbesc despre o adevărată avere pentru repatrierea lui.

RomaniaTV.net
18 mai 2019, 13:27
Cu ce va fi adus Radu Mazăre în ţară. Incredibil care este costul total al repatrierii

Ultimele informaţii spun că Radu Mazăre va ajunge în ţară la începutul săptămânii, după ce avionul în care se află va avea o escală în Paris. 

Aeronava va va ateriza în cursul zilei de luni pe aeroportul Otopeni. Costul repatrierii a fostului primar se ridică la suma de 7.648 de euro, potrivit Antena3.ro.

Radu Mazăre va fi dus la penitenciarul Rahova, unde va sta 20 de zile în carantină.

Fratele lui Radu Mazăre, noi detalii despre extrădare. Unde se află fostul primar şi de ce nu a ajuns sub escorta poliştilor români 

Fratele lui Radu Mazăre, Mihai Mazăre, a infirmat, sâmbătă, informaţia potrivit căreia fostul edil ar fi evadat din închisoarea din Madagascar. Extrădarea fostului primar al Constanței ar putea fi blocată, a mai  anunţat Mihai Mazăre, într-o intervenţie telefonică la România TV. Fratele lui Radu Mazăre spune că autorităţile române fac un abuz prin extrădarea de urgenţă întrucât nu ar fi fost respectate toate formalitățile de extrădare. Mai mult, se pare că Radu Mazăre va fi mutat astăzi în altă zonă a închisorii „în condiţii mai bune”. 

Surse Romania TV: Radu Mazăre a evadat din închisoarea din Madagascar. IGPR: Nu avem nimic oficial