Cu ce zodii ai cele mai complicate relații. Mai bine te fereşti de ele

Nu toată lumea este ușor de înțeles. Multe zodii sunt extrem de dificile, capricioase și pretențioase, iar cu acestea nu poți decât să ai relații și mai complicate. Vezi cu cine nu te poți înțelege într-o relație în funcție de zodie.

29 ian. 2018, 09:59
Cu ce zodii ai cele mai complicate relații. Mai bine te fereşti de ele

BERBEC – are relații complicate cu racul și fecioara

Impulsivul berbec va răni mereu orgoliul și delicatețea racului, care aspiră la o relație romantică și pasională. Berbecii nu se potrivesc nici cu fecioarele pentru sunt mult prea împrăștiați și grăbiți pentru a le fi pe plac.

TAUR – are relații dificile cu scorpionii și leii

Conservatorul și raționalul taur simte că nu-și găsește locul atunci când îl care alături pe capriciosul scorpion. Cât despre leu, taurul nu va știi cum să țină în frâu sclipirea și dorința de atenție a leului, ceea ce îi va da bătăi de cap.

GEMENI – nu se vor înțelege cu scorpionii și capricornii

Gemenii sunt persoane sociabile, în tip ce scorpionii sunt mai tăcuți și rezervați, iar relația dintre aceste două semne zodiacale va fi greu de construit. Totodată, gemenii sunt peroane complexe, iubitoare de inedit, ceea ce pentru tradiționalii capricorni va fi greu de suportat.

RAC – are relații complicate cu balanță și berbec

Balanțele sunt persoane deschise, însă se vor simți agasate de sensibilitatea racului și mai ales de pesimismul acestuia. Nici berbecul nu suportă natura emotivă a acestui nativ, deci nu se poate construi ceva de durată între ei.

LEU – se înțelege greu cu peștii și capricornii

Una dintre cele mai complicat relații din zodiac este aceea dintre lei și pești. Nici unul dintre ei nu sunt dispuși să pună sentimente, deci nu se pot apropia. Leul este o persoană pasională, care vrea iubire, în timp ce capricornul este mai preocupat de carieră.

FECIOARĂ – trebuie să se ferească de vărsător și săgetător

Fecioarele vor stabilitate, siguranță și confort, în timp ce vărsătorul este extrem de glumeț și ia totul în râs. Nici săgetătorul nu este pe placul fecioarelor pentru că este iubitor de aventură și va sta mai mult pe drumuri decât acasă.

BALANȚĂ – are relații dificile cu racii și scorpionii

Scorpionul îl poate obosi pe nativul din balanță pentru că acești vor totul, iar balanțele au nevoie de intimitatea lor și de independență. La început, între un rac și o balanță va exista un echilibru, însă nici unul dintre ei nu-și va arăta adevăratele sentimente.

SCORPION- are relații nereușite cu vărsător și leu

Scorpionul adoră controlul, iar vărsătorul nu va accepta niciodată să fie dominat, oricât de multă pasiune ar exista între ei. În același timp, leu va accepta cu greu personalitatea puternică a scorpionului și amândoi sunt prea încăpățânați să cedeze.

SĂGETĂTOR – are relații dificile cu fecioară și pești

Săgetătorul este mult prea dinamic și activ pentru a fi într-o relație cu comoda fecioară care iubește confortul. Tot din acest motiv, nativul din pești îl va plictisi groaznic pe aventurierul săgetător.

CAPRICORN – trebuie să se ferească de gemeni și vărsător

Capricornul cere lucruri prea serioase de la gemeni care de cele mai multe ori privesc viața ca pe o glumă. Nici vărsătorul nu se înțelege bine cu acest nativ pentru că este mult prea schimbător pentru gusturile lui.

VĂRSĂTOR – nu se suportă cu scorpionul și capricornul

Vărsătorii sunt afectuoși și deschiși, în timp ce scorpionii sunt mai tăcuți și ma discreți. Capricornul nu se potrivește cu vărsătorul pentru că nativii din capricorn au tendința de ai schimba pe cei din vărsător, ceea ce nu le convine.

PEȘTI – trebuie să se ferească de gemeni și berbeci

Peștii se bazează pe intuiție și sentimente, dar rare ori se întâmplă să fie direcți și de aceea nu au nici o șansă să se înțeleagă cu gemenii. Totodată, peștii nu vor accepta niciodată încăpățânarea berbecilor.