Cu ce zodii trăieşti cele mai proaste partide de sex

Te-ai săturat de predicţii astrale, care îţi spun doar ce vrei să auzi? Ei bine, predicţiile noastre îţi spun verde în faţă cu ce semne zodiacale eşti incompatibilă în plan sexual.

19 aug. 2014, 13:28
Cu ce zodii trăieşti cele mai proaste partide de sex

Iată care sunt cele 3 zodii alături de care vei trăi clipe de coşmar în dormitor!Berbec:

eşti plină de iniţiativă în plan sexual şi ai nevoie de un bărbat vulcanic şi intens. Vei aştepta în zadar ca perfecţionista Fecioara să facă o mişcare, Capricornul te va exaspera cu regulile lui, iar bărbatul Peşti te va face să pufneşti în râs cu latura sa visătoare.

Taur: eşti o femeie senzuală, care are nevoie de un bărbat tandru şi atent. Te va scoate din sărite graba Berbecului, te vor oripila propunerile ciudate ale Vărsătorului, iar cu un Leu în pat te vei simţi ignorată.

Gemeni: eşti mereu pusă pe şotii, iar în pat ai nevoie de bărbat inventiv, care ştie să aducă mereu ceva nou. Sensibilul Rac te va plictisi, Scorpionul te va stresa cu latura sa posesivă şi intensă, iar bărbatul Balanţă te agasează cu gesturile sale desprinse din filme.

Rac: ai o latură sensibilă, aşa că în timpul sexului vrei să fii tratată cu respect şi afecţiune. Berbecul te va jigni cu graba lui, Leul te va dezamăgi cu latura sa narcisistă, la fel şi Vărsătorul, care îţi oferă zero afecţiune în pat.

Leu: adori să fii în centrul atenţiei, aşa că ai nevoie de un bărbat care să te venereze în pat. Racul te va indigna cu lipsa lui de entuziasm, Vărsătorul o să îţi lase impresia că nu eşti suficient de bună pentru el, iar cu Peştii vei intra în conflicte, din cauza „superficialităţii” tale.

Citeste continuarea pe Unica.ro