Alexia Eram, supărată pe Mario Fresh. Fiica Andreei Esca, surprinsă furioasă pe stradă

Alexia Eram a fost surprinsă, zilele trecute, pe stradă, foarte supărată pe iubitul ei. Mario Fresh, în schimb, părea mai vesel și jovial ca niciodată.

25 feb. 2024, 11:05
Alexia Eram, supărată pe Mario Fresh. Fiica Andreei Esca, surprinsă furioasă pe stradă

Zilele trecute, paparazzii Cancan au surprins-o pe Alexia Eram în oraș, alături de Mario Fresh și de tatăl acestuia. După ce au luat micul dejun la restaurantul lui Dani Oțil, cei trei au ieșit din local, însă ceea ce a atras atenția a fost atitudinea Alexiei Eram.

În timp ce Mario Fresh era fericit și zâmbitor alături de tatăl lui, fiica Andreei Esca a luat-o înainte, lăsându-i pe cei doi în urmă. Era cu capul în pământ și supărată, semn că ceva s-ar fi putut întâmpla între ea și artist.

S-a urcat singură în mașină și a plecat, în timp ce iubitul a plecat împreună cu tatăl său. Cine știe, poate doar a avut și ea o zi mai puțin bună.

Alexia Eram și Mario Fresh s-au despărțit o perioadă

În urmă cu doi ani, cei doi au decis să ia o pauză de două luni, fără să-și vorbească deloc pentru a da un refresh relației lor.

Se pare că separarea le-a fost de bun augur, pentru că de atunci se înțeleg perfect. Singura despărțire care a mai avut loc, însă de ordin profesional, a fost odată cu plecarea Alexiei Eram în America Express.

Am avut și rupturi, nu le-am arătat oamenilor. Am stat să calculăm singuri situația, să vedem ce avem de făcut. Stăm separat, dar împreună în același timp. Adică avem fiecare casa lui, dar dormim ori la mine ori la ea.

De exemplu, vara trecută, am stat separați vreo două luni, aproape nu ne-am vorbit. S-a ajuns la o saturație, am zis: ne deranjăm prea mult.

Și după aia, hop, am revenit. Nu există, eu nu înțeleg oamenii care o duc mult mai departe de realitate. Nu există block, unfollow, șterg pozele cu tine. Nu!

Faci parte din viața mea sau ai făcut parte din viața mea. Nu există treaba asta. Eu nu am văzut o femeie care să poată să iubească atât o persoană. Mă iubește mai mult decât ar trebui să mă iubească, nu pot să-mi dau seama cum. Este acolo pentru mine de 30 de ori peste limita legală”, a spus cântărețul la podcastul lui Damian Drăghici.