Cu cine a înlocuit-o Marius Elisei pe Oana Roman. Fostul soț a șters toate fotografiile cu fiica lui Petre Roman

Oana Roman și Marius Elisei au hotărât să pună capăt căsniciei. Cei doi s-au despărțit la finalul anului 2020 și au petrecut sărbătorile de iarna separați.

16 ian. 2021, 14:33
Cu cine a înlocuit-o Marius Elisei pe Oana Roman. Fostul soț a șters toate fotografiile cu fiica lui Petre Roman

Cu cine a înlocuit-o Marius Elisei pe Oana Roman. În ziua în care au confirmat despărțirea, Oana Roman a precizat că soțul său a plecat și cu afacerea pe care o aveau împreună, mai exact cea cu haine. În prezent, de pe site-ul de haine pe care îl dețineau cândva împreună, pozele cu Oana Roman au fost înlocuite cu fotografii cu alte domnișoare care promovează hainele respective.

Citește și: Gabi Bădălău a recunoscut tot! ”Am înșelat-o. Mi-a cerut 15.000 de euro și un apartament”

Oana Roman a ales să-și vadă în continuare de cariera sa. Frumoasa vedetă este protagonistă a noului sezon din ”Mămici de pitici, cu lipici”, de la Antena Stars și radiază de fericire că a revenit la cea mai mare iubire a sa, televiziunea. În același timp, Marius Elisei se ocupă de afacerea cu haine, conform SPYNEWS.

”Practic nu am avut de ales. Nu a fost decizia mea, nu a fost dorința mea. Eu am făcut tot ce am putut, ce am demonstrat că pot, am făcut-o pentru noi ca familie, n-a fost de ajuns. Am înțeles că nu se mai poate merge mai departe și o să-mi văd de drumul meu, atât din punct de vedere al vieții profesionale cât și personale. Cred că e cea mai bună decizie și cea mai corectă. Eu trebuie să mă concentrez să-mi văd de acest copil minunat pe care îl am și să-mi văd de viața mea”, a spus Oana Roman în ziua în care a anunțat despărțirea.

Cu cine a înlocuit-o Marius Elisei pe Oana Roman. Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Oana Roman a plecat împreună cu fiica sa la munte. Fostul soț nu s-a lăsat mai prejos și și-a Cu cine a înlocuit-o Marius Elisei pe Oana Romanarătat fericirea pe rețelele de socializare. Marius Elisei a postat o fotografie însoțită de un mesaj: ”Weekend superb să aveți… Vă pup”, a fost mesajul postat de fostul soț al Oanei Roman.

Oana Roman a plecat la munte cu fetița. Mai mult decât atât, din momentul în care s-au despărțit, Marius Elisei a tot postat pe rețelele de socializare fotografii cu el vesel, dar mai ales, însoțite de mesaje pozitive.