Scandal uriaș în showbiz! Cu ce vedetă de la noi a fost înșelată Daniela Gyorfi. „Și nu numai din muzică, ci și din modă”

Daniela Gyorfi nu se ferește să dea detalii picante din relația cu George Tal. Cei doi formează un cuplu de invidiat și au împreună o fiică, Maria. Artista a povestit de-a lungul timpului că s-a mai despărțit de George, din cauza infidelității lui.

12 apr. 2024, 18:53
Scandal uriaș în showbiz! Cu ce vedetă de la noi a fost înșelată Daniela Gyorfi. „Și nu numai din muzică, ci și din modă”

Daniela Gyorfi este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din țară și reușește să facă atmosferă la toate evenimentele la care participă. Totodată, artista arată că e sinceră și asumată și nu se ferește să dea detalii din relația ei cu George Tal.

Invitați recent la emisiunea La Măruță, cei doi au acceptat fără să stea pe gânduri, întrebările legate de viața amoroasă. Cuplul a participat la rubrica picantă, în care a fost nevoit să dea din casă detaliile picante. Dacă ar fi refuzat, trebuiau să mănânce iute.

Daniela Gyorfi a fost întrebată dacă și-a bănuit vreodată iubitul că ar fi înșelat-o. Răspunsul artistei a fost unul sincer, neașteptat.

Citește și: Ruby rupe tăcerea despre divorțul părinților. Cât de tare a afectat-o lipsa lor: „Ziua în care plecau era cea mai grea”

„Eu l-am suspectat (l-a văzut pe George într-o fotografie a Marei Bănică), după care mi-a zis că nu, că au fost doar niște poze. Ok, o cred pe Mara, dar am suspectat și am mai suspectat niște domnișoare, dar tu mi-ai zis doar una să zic. Și nu numai din muzică, ci și din modă, nu mai zic dansatoare”, a recunoscut Daniela Gyorfi, în emisiunea La Măruță.

Întrebată cu ce bărbat din lumea mondenă românească l-ar vedea pe George dacă nu ar fi împreună cu ea, artista a răspuns: „Cu Andreea Bălan, pentru că face repetiții, trebuie să-i care toate garderobele alea. Nu știu de ce, este o fată luptătoare, mie îmi place, e un compliment, că e frumoasă fata, tânără. Ce compliment mai mare vrei?”.

Ce propuneri indecente a primit Daniela Gyorfi

Artista a recunoscut că primește uneori complimente pentru aspectul său fizic de invidiat, însă a negat că ar fi primit vreodată avansuri indecente de la bărbați. Ea afirmă că are ochi doar pentru iubitul ei.

De când sunt cu George, toată lumea știe că am ochii ațintiți doar către el. Că mă mai duc la un spectacol și zice cineva că arăt bine, asta nu înseamnă că îmi face curte, sunt complimente.

Citește și: Theo Rose, adevărul despre infidelitatea de care a fost acuzată: „Cred că se întâmplă în viața tuturor. A fost dureros. Nu știu cât de corect e să te îndrăgostești”