Cu cine a petrecut Anamaria Prodan Revelionul. El e afaceristul de succes în compania căruia a fost surprinsă în noaptea dintre ani

Anamaria Prodan a decis să lase trecutul în urmă, după despărțirea de Laurențiu Reghecampf, și să-și vadă și ea mai departe de viață.

02 ian. 2022, 08:29

Anamaria Prodan a petrecut Revelionul cu un bărbat misterios, care arată la fel de bine ca ea. Păreau foarte apropiați și nu au ezitat să se afișeze împreună.

Trece, totuși, prin momente dificile, fiind în plin proces de divorț cu Laurențiu Reghecampf. Cu toate acestea, Anamaria Prodan nu duce lipsă de companie fiindcă toți prietenii și cunoscuții îi sunt aproape și o sprijină.

Potrivit Spynews, bărbatul care a fost surprins în compania Anamariei Prodan se numește Tudor Oros, e din Bistrița și e stabilit în Emirate. De șapte ani stă la Dubai, după ce și-a făcut studiile în Marea Britanie. Acum e un anteprenor de succes și conduce tot grupul de firme Carfax Education, locate în Oxford, Londra, Moscova, Monaco, Hong Kong, Dubai și Abi Dhabi.

De asemenea, are legătură și cu platforma de Online Education care implementează tehnologia Blockchain prin programul Learn to Earn.

Cum s-au cunoscut cei doi

Și Anamaria Prodan e investitor și partener al proiectului The Online School, prima școală online acreditată cu bazele în Oxford prin Carfax College care lansează o platformă de educație online powered by Blockchain Technology.

Prin acest program se reduce accesul la educația de top pe sistemul britanic. În urmă cu ceva vreme, Prodan a urcat pe scenă la ultimul eveniment Blockchain din Emirate și a susținut proiectul. E posibil ca acela să fi fost momentul în care între cei doi să se înfiripat ceva.

Recent, atunci când a fost întrebată dacă vrea să se mărite din nou, Anamaria Prodan a spus că da, nu exclude acest lucru, dar că vrea să se asigure că acel bărbat va fi cu adevărat potrivit pentru ea și că are coloană vertebrală.

Citește și Anamaria Prodan, mesaj cu subînţeles înainte de Revelion: „Acest an va fi perfect. Fraierii dispar din viaţa mea”

Citește și Anamaria Prodan, curtată de un bărbat misterios. A primit cadou o brăţară de aproape 100.000 de euro