Anamaria Prodan, curtată de un bărbat misterios. A primit cadou o brăţară de aproape 100.000 de euro

Anamaria Prodan este curtată de un bărbat misterios, care o umple de cadouri scumpe. Recent, sexy-impresara a primit o brăţară cu diamante în valoare de aproape 100.000 de euro.

31 dec. 2021, 17:37
Anamaria Prodan, curtată de un bărbat misterios. A primit cadou o brăţară de aproape 100.000 de euro

Anamaria Prodan, curtată de un bărbat misterios. Aflată în plin proces de divorţ, vedeta nu duce lipsă de admiratori. Se pare că un bărbat misterios, cu bani, se străduieşte din plin să-i câştige inima fiicei Ionelei Prodan.

Anamaria Prodan, curtată de un bărbat misterios. Cadou de aproape 100.000 de euro

Citeşte şi Anamaria Prodan, virală pe TikTok. Cum a fost filmată de Romario Luan: „O întreţin şi pe Prodanca”

Se pare că admiratorul secret al sexy-impresarei o răsfaţă cu daruri scumpe şi face orice ca să o cucerească. Recent, vedeta a postat pe Instagram câteva fotografii în care poartă o brăţară cu diamante, o bijuterie extrem de finuță și elegantă. Aceasta face parte din colecția Cartier, mai exact Juste Un Clou şi costă 86.000 de euro.

De asemenea, de Crăciun, vedeta a primit un buchet imens de trandafiri roșii, care au venit însoțiți de un bilețel. În poza postată pe rețelele de socializare nu se descifrează textul, însă la final se pot observa două cuvinte. „Love you!” (Te iubesc), este mesajul care a însoțit florile.

Ce dorințe are Anamaria Prodan pentru 2022: Să întâlnesc un bărbat inteligent, mândru, integru. Reghecampf nu mai există pentru noi

Anamaria Prodan a mărturisit ce își dorește de la anul 2022, după tot scandalul în care a fost implicată în ultimele luni. Întrebată dacă e pregătită să-și refacă viața personală, Anamaria Prodan a spus că „l-am rugat pe Dumnezeu să-mi dea ceva frumos în viața mea, ceva bun, ceva mândru, ceva demn”.

Anamaria Prodan a mărturisit ce a învățat din căsnicia cu Laurențiu Reghecampf. „Că trebuie să mă uit foarte atent la oamenii de lângă mine și să mă cântăresc foarte mult dacă investesc sau nu în ei”.

„Pentru noi nu mai există Reghecampf. Minciuna și fățărnicia a fost exclusă definitiv din viața noastră. Și din mintea copiilor mei și din mintea mea”, a continuat Prodan.

Impresara a recunoscut că a reușit să depășească momentul dificil din viața ei și că privește optimistă către viitor.

„E superb în fiecare an, eu mă simt din ce în ce mai tânără. Sunt fericită că am scăpat de tot răul din viața asta. Mă uit frumos înainte, zâmbind, liniștită, alături de copiii mei și prietenii dragi mie care au rămas lângă mine. E bine că am scăpat de scursurile care erau lângă mine. Va fi din ce în ce mai bine”.

Cea mai mare dorință pentru noul an: „Imi doresc ca Laurențiu Jr să meargă în America la școală, cum au mers și fetele. Fetele să fie sănătoase. Îmi doresc să fim bine, să fim fericiți și să uităm de toată mizeria în care ne-a târât Reghecampf”.

Citeşte şi Anamaria Prodan pune o singură condiţie ca să-i acorde divorțul pe loc lui Reghecampf. „Apoi să dispară o mie de vieți!”