Bianca Drăguşanu ar putea fi ÎNSĂRCINATĂ. Adrian Cristea şi Victor Slav au o mare DILEMĂ

Bianca Drăguşanu a leşinat marţi la un eveniment monden, iar medicul său a dat de înţeles că ar putea fi însărcinată. Dacă sarcina se confirmă, întrebarea cheie este "cine este tatăl copilului?".

05 mart. 2014, 17:05
Bianca Drăguşanu ar putea fi ÎNSĂRCINATĂ. Adrian Cristea şi Victor Slav au o mare DILEMĂ

Bianca Dragusanu a fost, în ultimele luni, atât cu soțul ei Victor Slav, dar și cu Adrian Cristea, cu acesta din urmă având o escapadă la Paris, chiar la începutul anului. Dacă Bianca nu e sigură că e însărcinată, din punct de vedere medical înseamnă că sarcină nu are mai mult 8 săptămâni, perioadă ce ar coincide cu începutul lunii ianuarie.

CITEŞTE ŞI Bianca Drăguşanu, schimbare uimitoare de look: Nu o mai recunoşti FOTO

Ei bine, în atare condiții, toate gândurile ar duce la Adrian Cristea, bărbatul cu care Bianca a petrecut la Paris primul weekend din luna ianuarie, iar escapada amoroasă de acolo ar fi putut să se lase cu o sarcină, potrivit wowbiz.ro.

Pe de altă parte însă, deși imediat după ce a aflat de aventura pariziană a soției sale, Victor Slav s-a mutat din apartamentul conjugal, el a fost surprins câteva zile mai târziu în locuința Biancăi. Mai mult, el și-a petrecut noaptea acolo și e posibil ca în disperarea ei, încercând să-l împace, roșcată să fi utilizat întreg arsenalul de seducție.