Cu cine rămâne fiica Irinei Cristescu. Decizia instanţei e definitivă

Hector Bitar și Irina Cristescu s-au luptat timp de aproape un an pentru custodia micuței Alessia Miroslava, fetița lor.

13 mai 2016, 20:32

Instanța judecătorească a formulat o decizie definitivă, vineri (13 mai), în procesul dintre cei doi. Se pare că acuzațiile lui Hector Bitar că Irina Cristescu, fosta lui soție, ar fi răpit-o pe minoră nu au fost luate în considerare de către judecători.

Astfel, Irina Cristescu a obținut câștig de cauză, iar cererea formulată de Hector pentru ca ea să înnapoieze copilul a fost respinsă. Cu alte cuvinte, Alessia va rămâne cu mama ei.

„Solutia pe scurt: admite recursurile. Admite cererea de intervenţie accesorie. Casează în parte sentinţa civilă nr. 132/08.02.2016 pronunţată de Tribunalul Bucureşti -Secţia a V a civilă în dosarul nr. 42777/3/2015 şi reţinând pe fond: respinge cererea de înapoiere a copilului Bitar Alessia Miroslava ns. la 18.01.2014 în Mexic formulată de reclamantul Hector Bitar de la Pena – ca neîntemeiată. Menţine măsura din sentinţa recurată privind stabilirea onorariului de reprezentare prin avocat a reclamantului la fond în cuantum de 700 lei. Ia act că nu se solicită cheltuieli de judecată. Definitivă. Decizia va fi comunicată şi către autoritatea centrală română – Ministerul Justiţiei din România”, se arată pe portal.just.ro.