Cu cine s-a distrat Simona Halep în weekend. Vedeta a ieșit la un local de fițe din zona de nord a Capitalei

Simona Halep și-a petrecut weekend-ul la un restaurant din zona de nord a Capitalei, în zona în care s-a mutat după ce și-a vândut vila din cartierul Primăverii.

15 mai 2023, 12:19
Cu cine s-a distrat Simona Halep în weekend. Vedeta a ieșit la un local de fițe din zona de nord a Capitalei

Simona Halep se află în continuare în stare de suspendare provizorie pentru dopaj fiindcă procesul în care e implicată a avut mai multe amânări.

Tenismena a ieșit alături de mai multe prietene să se relaxeze și să mai uite de probleme. Alături de Simona Halep s-a aflat și cântăreața Bianca Sîrbu. .„Ești pur și simplu cea mai bună!”, i-a transmis artista Simonei Halep, în descrierea fotografiei realizate în timpul petrecerii, pe care a urcat-o pe internet.

Citește și În sfârşit, un motiv de bucurie pentru Simona Halep. Ce a făcut-o pe campioana din România să se simtă fericită

Simona Halep a stat ore întregi în restaurantul italian, dovada clară ca ea și prietenele ei au avut o ieșire foarte reușită.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Bianca Sarbu (@biancasarbuofficial)

Cum s-ar fi dopat, de fapt, Simona Halep cu roxadustat 

Simona Halep este suspendată temporar pentru dopaj şi aşteaptă audierea de la Sport Resolutions, un tribunal independent din Londra. Sportiva susţine că unul dintre suplimentele sale nutritive a fost contaminat cu roxadustat, dar un specialist în domeniu respinge categoric o astfel de variantă.

Dragoș Damian, directorul general al fabricii de medicamente Terapia Cluj, a declarat că substanța respectivă nu avea cum să ajungă accidental în suplimentele nutritive ale sportivei.

„Este imposibil ca această substanță activă, roxadustat, să ajungă, accidental, după un proces de fabricație într-o companie farmaceutică într-un baton energizant sau supliment nutritiv. Este absolut imposibil să ajungă accidental”, a declarat Dragoș Damian pentru ProSport.

Acesta a mai precizat că Evrenzo, medicamentul a cărui substanța activă, roxadustat, a fost depistată în probele doping ale Simonei Halep la US Open 2022 nu ar putea fi produs pe aceeași linie de fabricație cu un supliment nutritiv care, contaminat, să fie apoi comercializat.

„Cine produce roxadustat nu produce batoane proteice și băuturi energizante, sunt companii farmaceutice care sunt inspectate, care obțin certificari foarte greu de la agențiile medicamentului din lume”, susţine directorul general al fabricii de medicamente Terapia Cluj.

„Pe fiecare slot din procesul de fabricație sunt patru etape. De când se introduce în fabricație substanța activă și până ce iese de pe linia de producție, pentru medicamentul pe care-l vedem în farmacie, în cutia aceea, există 60 de teste diferite care arată conformitatea. Suplimentul nutritiv ingerat de Simona Halep nu provine dintr-o companie farmaceutică”, a concluzionat Dragoș Damian.