În sfârşit, un motiv de bucurie pentru Simona Halep. Ce a făcut-o pe campioana din România să se simtă fericită

Într-o perioadă în care a avut parte doar de veşti proaste, după suspendarea din circuitul WTA, Simona Halep are şi un motiv de bucurie. În aşteptarea unei decizii în privinţa carierei, Simona a avut un moment de satisfacţie în viaţa personală.

14 mai 2023, 12:51
În sfârşit, un motiv de bucurie pentru Simona Halep. Ce a făcut-o pe campioana din România să se simtă fericită

Copleşită de veşti proaste, în ultima perioadă, Simona Halep are, în sfârşit, si un motiv de bucurie. Campioana a fost vizitată de nepoţii ei, Tania și Stere, prilej de relaxare pentru Simona. Ce doi nepoţi sunt copiii fratelui ei, Nicolae.

Citeşte şi  Momente dificile pentru Simona Halep. Audiată mai ceva ca la DNA! Ce se întâmplă cu procesul pentru dopaj

Prezenţa nepoţilor i-a oferit Simonei Halep momentele de relaxare de care avea nevoie în această perioadă. Mai ales că Tania şi Stere par a fi fani ai tenisului, ambii copii simţindu-se în largul lor cu racheta de tenis în mână.

Citeşte şi  Răsturnare de situaţie în cazul Simona Halep. Dezvăluirea care aruncă în aer cazul de dopaj: „Simona nu se poate bate cu mafia farmaceutică”

În plan profesional, însă, motivele de bucurie întârzie să apară pentru Simona Halep. Campioana s-a plâns în mai multe rânduri că nu înţelege de ce este tergiversată luarea unei decizii în cazul ei, la Tribunalul Internațional pentru dopaj. Până acum, Simona  nu știe nici măcar când va fi audiată.