Cu cine s-a iubit Tavi Clonda înainte de relaţia cu Gabriela Cristea. „Fosta nu era însărcinată. Nu am fost cu amândouă în același timp”

Tavi Clonda a clarificat zvonurile privind o posibilă infidelitate în trecutul său înainte de relația cu Gabriela Cristea. Artistul a respins ferm aceste acuzații și a explicat că relațiile sale anterioare s-au încheiat în mod amiabil înainte de a începe povestea de dragoste cu prezentatoarea TV.

07 feb. 2024, 14:26
Cu cine s-a iubit Tavi Clonda înainte de relaţia cu Gabriela Cristea. „Fosta nu era însărcinată. Nu am fost cu amândouă în același timp”
Cu cine s-a iubit Tavi Clonda înainte de relaţia cu Gabriela Cristea. "Fosta iubită nu era însărcinată. Nu am fost cu amândouă în același timp"

Tavi Clonda a subliniat că fosta sa relație s-a încheiat înainte de a-și începe relația cu Gabriela Cristea. Artistul a negat, astfel, că ar fi fost implicat cu ambele femei în același timp și a subliniat că nu ar face niciodată acest lucru.

„Nu ştiu de unde au apărut toate speculaţiile astea. E bine să le lămurim. Eu cu Gabi suntem foarte ok. Fosta mea relaţie s-a terminat un pic înainte de a o cunoaşte pe Gabriela. Nu mă gândeam să încep o relaţie cu Gabriela când aveam altă relaţie. Fosta iubită nu era însărcinată. Nu am fost cu amândouă în același timp. Nu aș face asta”, a declarat Tavi Clonda pentru playtech.ro.

Citeşte şi: Gabriela Cristea și Tavi Clonda au început discuțiile despre divorț. Șoc total pe internet. Cum au reacționat fanii

Tavi Clonda a fost implicat în două relații serioase înainte. Șapte ani de iubire au fost petrecuți alături de Adriana Vlad, artista care cânta alături de B.U.G Mafia. O altă perioadă a vieții sale a fost dedicată relației cu Valentina Dincă, care la acea vreme lucra la o agenție de turism din București, cu care s-a iubit timp de patru ani.

În prezent, Tavi Clonda şi Gabriela Cristea trăiește o viață fericită alături de cele două fetițe, iar vedeta TV și-a exprimat regretele legate de trecutul său amoros, afirmând că ar fi trebuit să se respecte mai mult în relațiile anterioare. Cu toate acestea, ea consideră că relația cu Tavi Clonda este cea mai deschisă și cinstită din viața ei.

„Am regrete vis a vis de mine, ca femeie, pentru că ar fi trebuit să mă respect un pic mai mult pe mine. Nu am prea știut cum să gestionez relațiile cu bărbații din viața mea”,a  spus Gabriela Cristea.