Gabriela Cristea și Tavi Clonda au început discuțiile despre divorț. Șoc total pe internet. Cum au reacționat fanii

Gabriela Cristea i-a cam speriat pe urmăritorii săi după ce le-a vorbit despre divorț. Mulți au crezut că a abordat acest subiect fiindcă are de gând să se despartă de tatăl copiilor.

01 feb. 2024, 22:04
Gabriela Cristea și Tavi Clonda au început discuțiile despre divorț. Șoc total pe internet. Cum au reacționat fanii

Gabriela Cristea e una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv. Are o carieră pe care și-a construit-o cu multă grijă și are familia pe care și-a dorit-o.

Vedeta e foarte activă pe rețelele sociale, unde le povestește fanilor săi tot ce se întâmplă în viața ei, atât momente plăcute, cât și unele mai puțin plăcute. Recent a abordat un subiect destul de serios pe Facebook. A vorbit despre divorț și a explicat de ce oamenii care divorțează nu sunt văzuți cu ochi buni deloc de către societate.

Citește și Laura Cosoi, însărcinată în cinci luni! Actrița a aflat sexul celui de-al patrulea copil și radiază de fericire. ”Știu deja ce o să fie! Nu e greu”

Gabriela Cristea chiar l-a întrebat și pe partenerul ei de viață ce părere are despre divorț.

Tavi Clonda: Despre divorț, gata, până aici a fost!

Gabriela Cristea: Dragilor, mă gândeam că de mult nu am abordat o temă serioasă și să ne dea bătăi de cap, de ce nu, până la urmă?! Aseară am început o dezbatere, în care am vorbit despre divorț și despre divorțați Știți bine că eu am trecut printr-un divorț și să mă ferească Dumnezeu că nu vreau să mai trec prin altul.

Știți cum este, viața este imprevizibilă și nu se știe ce ne aduce ziua de mâine. Ideea e că femeia divorțată, ca și bărbatul divorțat, sunt priviți așa… Nu, nu este cazul să privim lucrurile așa, mă gândeam de ce nu putem ă-i acceptăm pe oameni. Hai să vorbim puțin despre divorț!

Tavi Clonda: Gata? S-a terminat povestea noastră de iubire? Divorțul cui? A, despre divorț în general.

Gabriela Cristea: Voiam să te întreb, înainte să mă cunoști pe mine, ce părere aveai despre treaba asta?

Tavi Clonda: Eu fiind foarte liber în idei, nu vedeam să mă căsătoresc cu o femeie care a mai fost căsătorită.(…) Dacă te potrivești, nu mai contează absolut nimic.

Gabriela Cristea: Am mai vorbit și altă dată despre divorț și v-am spus că lucrurile n-au fost simple în cazul meu. Credeți-mă, chiar dacă ajung să meargă de mâna la tribunal sau la notar, tot sunt dificile lucrurile, pentru că ai împărtășit și bune, ai împărtășit și rele cu persoane respectivă și rămân tot felul de lucruri undeva acolo ascunse în suflet, căci nu mă refer la cele financiare sau la schimbatul de acte, acolo nici nu vreau să mă mai gândesc pentru că acolo într-adevăr niște probleme destul de mari, când vine vorba de partaj, evident.

Citește și Vlad Gherman, mai sincer ca oricând. Cum se înțelege actorul cu familia Oanei Moșneagu. „Sunt disperați”