Cu cine se iubește Ilona Brezoianu. Actrița trăiește o poveste de dragoste de aproape un an

Cu cine se iubește Ilona Brezoianu. Când vine vorba despre viața personală, actrița este foarte discretă și preferă să nu afișeze detalii. Însă, de această dată, nu s-a mai putut 'ascunde' și toată lumea a aflat cine este bărbatul care i-a cucerit inima.

20 iun. 2023, 08:47
Cu cine se iubește Ilona Brezoianu. Actrița trăiește o poveste de dragoste de aproape un an
Cu cine se iubește Ilona Brezoianu

Cu cine se iubește Ilona Brezoianu. După ce în trecut au apărut zvonuri despre o posibilă relație amoroasă a actriței cu fostul iubit al Ramonei Olaru, Cuza, speculații care nu s-au adeverit, acum s-a aflat cine este partenerul coprezentatoarei de la Neața de Weekend.

Citește și: Ilona Brezoianu a leșinat în direct la TV, așa că Horia Brenciu a acționat rapid: „Trec la respirație gură la gură”

Cu cine se iubește Ilona Brezoianu

Andrei nu are nicio legătură cu showbiz-ul, dar Ilona încearcă să-și integreze partenerul în cercul său de prieteni celebri. Astfel că, duminică, actrița și-a făcut apariția la petrecerea de botez a fiului lui Puberu, cameramanul emisiunii Neatza și, totodată, un apropiat al celor care se perindă prin platourile de la Antena 1, însoțită de Andrei, iubitul său.

Mai mult decât atât, chiar dacă actrița nu-și postează partenerul pe rețelele de socializare, aceștia au apărut, unul lângă celălalt, în Instastory-urile făcute de cei care au fost prezenți la petrecere, scrie Cancan.ro.

Ilona Brezoianu s-a remarcat în showbiz-ul românesc după ce a notat mai multe reușite din punct de vedere profesional. Pe lângă prietenia strânsă dintre ea și mai mulți actori cunoscuți precum Mihai Bendeac sau Marius Manole, coprezentatoarea de la Neatza de Weekend și-a scos la înaintare talentul cu care a fost înzestrată pe scenele de la Te cunosc de undeva!, iUmor, eXtra Factor sau Stand-up Revolution. A îmbinat de minune televiziunea și actoria și pare că a legat o relație destul de strânsă cu Antena 1, iar asta pentru că aparițiile sale pe micile ecrane s-au învârtit în jurul trustului Intact.

Ilona Brezoianu spune că nu-şi doreşte copii

Actrița are o serie de valori şi principii de la care nu se dezice, indiferent de ce vorbete gura lumii. Spre exemplu, nu se grăbeşte nici să se mărite, nici să devină mamă, deşi are deja 32 de ani.

Nu cred în tradiționalisme sau că trebuie să te căsătorești că așa e bine. Toate lucrurile trebuie să le facem atunci când simțim, nu trebuie să fie la un anumit timp. Trebuie să fie persoana potrivită. Pe vremuri, se spuneau multe. Se spunea și că trebuie să stau cu un anumit om toată viața și nu cred în treaba asta.

Cred că dacă oamenii nu se mai simt bine împreună trebuie să se despartă, chiar dacă au copii împreună. Mai bine preferi să crești copii cu doi părinți separați decât să stea în aceeași casă și să nu se înțeleagă. Nu cred în băbismele astea. Lucrurile trebuie făcute când simți să le faci.

Nu trebuie musai să faci un copil. Poate că trebuie sau poate că nu trebuie. Poate unii oameni nu sunt făcuți să fie părinți. Nu trebuie să populăm planeta inutil dacă nu ne dorim asta, dacă nu simțim să facem asta”, a declarat Ilona Brezoianu.