Ilona Brezoianu a leșinat în direct la TV, așa că Horia Brenciu a acționat rapid: „Trec la respirație gură la gură”

Invitați la o emisiune televizată, Ilona Brezoianu și Horia Brenciu au șocat telespectatorii, lucrurile luând o turnură neașteptată.

08 nov. 2022, 09:09

Horia Brenciu și actrița Ilona Brezoianu au fost în centrul atenției în timpul unei emisiuni, în timpul căreia cântărețul a vorbit despre spectacolul pe care urmează să îl susțină la Sala Palatului.

Pentru ca show-ul să fie întotdeauna pe măsură și ca fanii lui să fie mereu surprinși, artistul aduce invitați speciali pe scenă. Acesta a dezvăluit și numele uneia dintre invitatele de anul acesta, și anume, colega sa de breaslă, Ilona Brezoianu.

„Vreau să vă spun că la concertul meu nu vine superman, nu vine Thor, nu vine Femeia Fantastică, aceasta este femeia care va apărea pe scenă: Ilona Brezoianu, pentru prima dată la Sala Palatului”, a declarat cântărețul.

Citește și: Horia Brenciu, după doi ani de pandemie: „Sunt de ajuns să-ţi modifice puţin gândurile şi felul de a fi”

Imediat după prezentarea atât de frumoasă a Ilonei, actrița „a leșinat”. Totul a fost o glumă, pentru a arăta cât de impresionată este de complimentele pe care i le-a făcut Horia Brenciu.

Artistul nu a stat deloc pe gânduri și s-a aplecat să o ajute, efectuând manevre de resuscitare și de prim-ajutor, pentru „a-i salva viața” actriței.

Ajuns la capătul puterilor, Horia s-a gândit că singura soluție este să recurgă la respirație gură la gură.

„Mă simt nevoit să trec la respirație gură la gură!”, a spus artistul în glumă.

Citește și: Florin Călinescu se reprofilează! Ce decizie a luat fostul jurat de la PRO TV