SURPRIZĂ! Cu cine va fi înlocuită Simona Gherghe, care este gravidă, la Acces Direct

Din clipa in care Simona Gherghe si-a anuntat sarcina, producatorii emisiunii prezentata de vedeta au inceput sa se gandeasca imediat la persoana care ar putea sa gazduiasca emisiunea in locul ei.

12 ian. 2017, 12:44

Printre numele vehiculate s-a numarat Mara Banica, cea care a mai tinut si in trecut locul Simonei Gherghe, in emisiune, dar si Mirela Boureanu Vaida, scrie libertatea.ro

Citeşte şi Simona Gherghe, în pericol să piardă sarcina. „Mi-a apărut un hematom în săptămâna a 8-a”

Cu toate astea, numele Oanei Roman a inceput sa fie vehiculat in ultima perioada, ca fiind cea care ar putea sa ii tina locul Simonei Gherghe. De altfel, Oana a mai prezentat si in trecut o emisiune cu un format asemanator, insa la un alt post de televiziune.

Mai mult, fata cea mica a lui Petre Roman a dat de inteles si in postarile ei de pe Facebook ca ar fi interesata de un proiect de televiziune si ca acesta ar fi motivul pentru care se abtine de la declaratii in plin scandal cu sotul ei, tocmai pentru a-si pastra imaginea cat mai curata.

Citeşte şi Marius Elisei, primele declaraţii despre divorţ: „Avem nişte rufe de spălat şi o vom face în familie”. Ce spune de o „altă femeie”

„Astazi , cand m am trezit, am aflat ca s a starnit o adevarata isterie apropos de un mesaj de pe facebook al sotului meu. Asa cum am spus inainte de Sarbatori, NU MAI APAR LA NICI O EMISIUNE TV, DECAT DACA AM UN PROIECT PROFESIONAL IN TELEVIZIUNE. In rest nu am nimic de spus legat de viata mea. Va multumesc!”, spunea ea, in urma cu cateva zile.