Cu doar două ingrediente poţi să ai o cadă curată lacrimă

O cadă pătată va înrăutăţi aspectul întregii băi, însă în ciuda faptului că nu poţi menţine întotdeauna cada perfect curată, ai totuşi posibilitatea să o cureţi şi să o faci să arate ca nouă.

RomaniaTV.net
17 mai 2018, 11:38
Cu doar două ingrediente poţi să ai o cadă curată lacrimă

Între timp însă, petele prezente pe suprafaţă căzii pot fi îndepărtate, foarte simplu, cu ajutorul unor ingrediente din casa ta. Iată care sunt acestea:

Bicarbonatul de sodiu

Petele vechi prezente pe cadă pot fi îndepărtate cu uşurinţă cu ajutorul bicarbonatului alimentar. Amestecă o parte bicarbonat cu o parte peroxid de hidrogen, aplică soluţia rezultată pe cadă şi lasă să acţioneze timp de 40 de minute, după care şterge cu o cârpă moale, potrivit kfetele.ro

Dacă întreaga cadă este pătată, ar fi bine să adaugi o cantitate mai mare de soluţie într-un tub cu pulverizator şi să o imprăştii apoi pe toată suprafaţă căzii.

La final, cada se clăteşte cu apă caldă din belşug.

Citeşte şi Şi-a găsit soţia în pat, cu mâinile pline de bicarbonat de sodiu. Ce făcea femeia. Bărbatul nu a ştiut cum să reacţioneze VIDEO

Oţet

Umple cadă cu apă fierbinte şi adaugă în ea 3 litri de oţet şi 4 plicuri de bicarbonat de sodiu. Lasă cada în acest fel timp de 3-4 ore, după care lasă apa să se scurgă şi şterge bine cu un burete înmuiat în detergent de vase sau chiar de rufe. Vei vedea cum cada va fi mai curată şi mai albă ca niciodată. În plus, oţetul dezinfectează, iar în aceste câteva ore ea va fi perfect curată şi dezinfectată.

Dacă nu te încântă varianta în care trebuie să umpli cada cu apă fierbinte, poţi pulveriza cantităţi mari de oţet pe suprafaţa căzii, dar nu înainte de a pune capacul pentru a evita ca acesta să se scurgă, după care se spală cu o cârpă şi apă caldă.