Cu MACAROANA în GURĂ: Cum se răzbună internetul pe PIŢIPOANCELE care îşi ŢUGUIAZĂ buzele FOTO

Internetul este locul tuturor posibilităţilor, spaţiul virtual unde oamenii au libertatea de a se exprima liberi. Acesta este şi cazul celor deranjaţi de piţipoancele care obişnuiesc să se fotografieze în timp ce îşi ţuguiază buzele. Astfel, pentru o experise mai naturală, fotografiile lor au fost editate, adăugându-se un bol cu spaghete în faţa lor.

15 mai 2013, 07:01

Facebook-ul este plin de fotografii cu oameni care se fotografiază în timp ce îşi ţuguiază buzele. Acest lucru deranjează pe mulţi dintre utilizatori care le consideră nepotrivite, conform Izismile.

Citeşte şi Hilar: Fotografiile care păcălesc OCHIUL, dar provoacă dureri de burtă din cauza RÂSULUI FOTO

Astfel, o parte dintre ei au pornit o campanie amuzantă în care editează aceste imagini, adăugând cu ajutorul Photoshop-ului un bol de spaghete, în timp ce una dintre pastele făinoase este pusă în gură, oferind impresia că tinerele din fotografiile de mai jos s-au pozat în timp ce mâncau delicatese cu specific italienesc. În America ele sunt numite femei cu bot de raţă.

Citeşte şi Cele mai DUBIOASE fotografii din cluburi. Imaginile pentru care consumul de alcool trebuie INTERZIS

Mai mult, nici preşedintele american Barack Obama nu a scăpat de spaghetele din gură, o imagine a acestuia fiind editată de aceiaşi oameni poznaşi.

Citeşte şi Cea mai emoţionantă fotografie a anului a fost trucată. Cum a fost descoperit fotograful