Cu se ocupă în prezent câștigătorii Românii au talent din toate sezoanele. Viața lor s-a schimbat radical după victoria de la ProTV

Românii au talent a devenit în timp o rampă de lansare pentru cei care au visat întotdeauna să fie recunoscuți de lumea întreagă. Iată cu ce se ocupă acum câștigătorii tuturor sezoanelor.

09 feb. 2024, 21:34
Cu se ocupă în prezent câștigătorii Românii au talent din toate sezoanele. Viața lor s-a schimbat radical după victoria de la ProTV
Ce mai fac câștigătorii de la Românii au talent

Românii au talent a revenit la ProTV, cu sezonul 14, și aduce în fața publicului tot felul de momente fascinante. Până acum, în cele 13 sezoane ale emisiunii, printre cei care au plecat acasă cu marele premiu s-au numărat un mecanic auto, o croitoreasă, un magician, dar și foarte mulți cântăreți.

Show-ul Românii au talent a debutat în 2011, primul sezon înregistrând un succes răsunător, iar de atunic a devenit una dintre cele mai urmărite emisiuni de divertisment.

Premiul de 120.000 de euro a ajuns, până acum, la 13 concurenți care i-au impresionat pe telespectatori, convingându-i să le ofere voturile lor.

Citește și: A început sezonul cu numărul 14 de la ROMÂNII AU TALENT, la ProTV! Andra, surprinsă încă din prima ediție: „Ne-a lăsat cu gura căscată”

Ce mai fac câștigătorii de la Românii au talent

Adrian Țuțu – câștigător sezonul 1

Adrian Țuțu, care are o poveste de viață impresionantă, a demonstrat că talentul lui este unul enorm. La acea vreme, concurentul s-a folosit de muzică pentru a-și expune experiențele trăite. După ce a câștigat marele premiu, a investit o parte din bani în carieră, reușind, la un moment dat, să se mențină pe piața muzicală. Succesul său s-a ofilit la scurt timp, iar tânărul s-a mutat înapoi la Focșani, orașul său natal. Acolo și-a deschis propriul său studio de înregistrări.

Cristian Gog – câștigător sezonul 2

În 2012, cel de-al doilea câștigător Românii au talent a fost magicianul Cristian Gog. n momentul în care a urcat pe scena show-ului de talente, bărbatul lucra într-o companie de software. După ce a primit trofeul, acesta a renunțat la acel job, iar în prezent se dedică complet spectacolelor de magie.
Citeşte întreaga ştire: Ce fac astăzi câștigătorii finalelor Românii au talent din toate sezoanele. Cum li s-au schimbat viețile după succesul de la Pro TV

Bruno Iacobeț – câștigător sezonul 3

Bruno, un dresor de câini, a fost desemnat câștigătorul sezonului cu numărul 3. În finala concursului, el a impresionat atît juriul, cât și telespectatorii cu un număr de dresaj. Banii investiți i-a investit într-o școală de dresaj canin, urmându-și în continuare pasiunea. Proiectul său nu a înregistrat, din păcate, succesul sperat.

Bruno este în continuare pasionat de concursurile și antrenamentele cu cei mai buni prietei ai omului, dar are și un job full-time.

Brio Sonores – câștigătoarea sezonul 4

Românii au talent, sezonul 4, a fost câștogat de formația Brio Sonores, din Rep. Moldova, formată din opt tenori. Între timp, formația s-a destrămat. O parte din soliști au ales să părăsească țara,iar ceilalți au încercat să se afirme pe cont propriu pe piața muzicală, dar nu au mai avut succesul înregistrat cu trupa.

Speedcubing – câștigători sezonul 5

Adolescenții de la Speedcubing au fost cei care au plecat acasă cu premiul cel mare în sezonul cu numărul cinci. Ei au impresionat cu abilitatea lor de a rezolva cuburile rubice pe diferite nivele, într-un timp foarte scurt. Cristian Lena, Martin Fronescu și Flavian Glonț au decis atunci să nu păstreze banii pentru ei, ci să-i doneze unei societăți de speedcubing. Cei trei nu au mai participat la alte competiții, intrând într-un con de umbră în ultimii ani

Laura Bretan – câștigătoare sezonul 6

Laura Bretan avea doar 14 ani când a câștigat Românii au talent. După acest succes uriaș, tânăra a mai participat la câteva emisiuni, precum Eurovision și America’s Got Talent, la aceasta din urmă ajungând printre finaliști. Ea a ales să-și continuea cariera muzicală, dar nu în România.

Lorelai Moșneguțu – câștigătoare sezonul 7

Lorelai Moșneguțu a impresionat toată Romînia, când a urcat pe scena show-ului de talente. Tânăra, care s-a născut fără ambele mâini, dar și fără picioare, a fost crescută de o asistentă maternală. Cu banii câștigați la emisiune, tânăra și-a cumpărat un apartament lângă București. O parte din bani a ales să-i doneze unor asociații care se ocupă de copii abandonați, potrivit Cancan.ro.

Citește și: Ce face Lorelai Moșneguțu, la 6 ani după ce a câștigat Românii au talent: „Îmi trăiesc viața de studentă”

Emil Rengle – câștigător sezonul 8

Emil Rengle a câștigat marele premiu cu un dans pe tocuri, iar numărul său i-a lăsat cu gura căscată pe cei de acasă. încât a primit nu doar trofeul, ci și premiul de originalitate. El a ales să doneze acest premiu unei alte concurente – Bianca Badea.

Banii câștigați i-a investit într-o școală de dans la Oradea, iar acum realizează coregrafiile mai multor artiști din România. Emil Regle este unul dintre concurenții care au reușit să își facă un nume în industrie după participarea la Românii au talent.

Ana Maria Pantaze – câștigătoare sezonul 9

Ana Maria Pantaze, în vârstă de 38 de ani, de meserie croitoreasă, a uimit publicul cu vocea sa. Viața ei nu s-a schimbat prea mult după ce a participat la emisiune. Aceasta a reușit să scoată o piesă, dar nu a avut succesul scontat.

Cu banii câștigați, Ana Maria și-a cumpărat un apartament, a făcut o piesă, iar banii rămași i-a folosit pentru alte necesități. În prezent, Ana Maria Pantaze cântă la evenimente, fiind sursa din care își câștigă acum existența.

Radu Palaniță – câștigător sezonul 10

Sezonul 10 a fost câștigat de Radu Palaniță, un mecanic auto care a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu. Acesta spunea atunci că și-a descoperit talentul la vârsta de 36 de ani.

„Nu am niciun fel de studii muzicale, însă am aflat că pot să cânt în urmă cu 4 ani și jumătate, într-un bar de karaoke. De atunci, la fiecare sfârșit de săptămână, frecventez locații de karaoke unde cânt alături de prieteni. Mi-am dat seama că vreau să încânt oamenii cu muzica mea”, spunea atunci Radu Palaniță.

Bărbatul a renunțat la meseria sa pentru a se dedica muzicii. Acum, el cântă la evenimente private și susține concerte, la diverse restaurante din Capitală.

Ana Maria Mărgean – câștigătoare sezonul 11

Sezonul 11 al emisiunii Românii au talent a fost câștigat de Ana Maria Mărgean, o fetiță ventriloc în vârstă de 11 ani. Aceasta a ajuns direct în finală, după ce Andra i-a oferit Golden Buzz-ul ei. Cu banii obținuți, fetița, care atunci avea doar 13 ani, și-a cumpărat un apartament lângă București și a investit în pasiunea sa.

Ana Maria Mărgean a participat și la „America’s Got Talent: All Stars”, unde a ajuns până în finală.

Darius Mabda – câștigător sezonul 12

Darius Mabda a cucerit Românii au talent la doar 13 ani. Dansatorul a fost recompensat atunci și cu premiul de originalitate, după ce în finală a făcut spectacol dansând pe piesa „In Your Room” a trupei Depeche Mode. Darius Mabda a participat la numeroase competiții de dans din țară, dar și din străinătate, precum America’s Got Talent: All Stars.

Rareș Prisăcariu, câștigător sezonul 13

Rareș, un băiețel de doar 7 ani, a uimit pe toată lumea prin capacitatea sa specială de memorare. Concurenrul spunea că a citit 200 de cărți. În prezent, Rareș este elev al Școlii Populare de Artă din Botoșani.