Ce face Lorelai Moșneguțu, la 6 ani după ce a câștigat Românii au talent: „Îmi trăiesc viața de studentă”

Ce face Lorelai Moșneguțu, la 6 ani după ce a câștigat Românii au talent. Tânăra locuia în Târgoviște alături de mama adoptivă, însă acum este mutată în București, unde este și studentă. Viorica Pârva o susține în continuare pe Lorelai și s-a mutat cu ea.

04 sept. 2023, 19:18
Ce face Lorelai Moșneguțu, la 6 ani după ce a câștigat Românii au talent: „Îmi trăiesc viața de studentă”
Ce face Lorelai Moșneguțu

Ce face Lorelai Moșneguțu, la 6 ani după ce a câștigat Românii au talent. Lorelai Moșneguțu a dezvăluit că după ce a luat premiul cel mare la Românii au talent 2017 s-a mutat din Târgoviște și acum locuiește în București pentru a fi mai aproape de facultate.

Citește și: Lorelai Moșneguțu, câștigătoarea Românii au talent 2017, a vorbit despre greutățile prin care a trecut de-a lungul copilăriei

Ce face Lorelai Moșneguțu, la 6 ani după ce a câștigat Românii au talent

Lorelai este studentă în anul doi, cântă la pian și chitară, pictează tablouri și scrie cu o dexteritate impresionantă. A publicat până acum 10 cărți, susține concerte, joacă piese de teatru și se mândrește cu zeci de dimplome și trofee.

De asemenea, spune că viața sa este foarte frumoasă în momentul de față și începe ziua pentru a mulțumi lui Dumnezeu pentru tot ce are. „Îmi trăiesc viața de studentă. M-am mutat la București pentru facultate, stăm în apartamentul meu și mergem zilnic la facultate. Acum sunt și voluntară în cadrul Uniunii studenților din România și încep activitățile. 

Să termin facultatea și după să urmez un master, posibil tot în cadrul SNSPA. După aceea, Doamne ajută să îmi găsesc un loc de muncă. Să mă bucur de fiecare clipă”, a declarat Lorelai Moșneguțu în emisiunea În oglindă.

Lorelai Moșneguțu a avut o viață grea, părinții săi abandonând-o încă de la naștere. Câștigătoarea de la Românii au talent 2017 a trecut peste toate neplăcerile din trecut și acum spune că se bucură de toate lucrurile mărunte pe care le primește.