Cu siguranţă n-ai mai văzut aşa ceva: Un artist TRAGE culori pe nas şi PICTEAZĂ cu ochii VIDEO

Ştiai că ochii pot fi folosiţi ca un instrument de pictură? Artistul argentinian Leandro Granato a inventat recent tehnica bizară de a trage pe nas culori pe care apoi le stopeşte prin ochi, pe pânză.

RomaniaTV.net
10 oct. 2013, 18:46

Leandro Granato, în vârstă de 27 de ani, foloseşte o variație foarte unică a tehnicii de pictură prin picurare, care implică tragerea acuarelelor pe nas și apoi stropirea lichidului prin ochi. El foloseste până la 800 ml de lichid pentru fiecare piesă. Tânărul artist a descoperit talentul său în copilărie.

„De când eram copil am știut că am o legătură specială între ochi și nas”, explică el . „Am început atunci să realizez că aerul și lichidele îmi pot ieși din ochi, dacă le trag pe nas”, a mai spus acesta, potrivit OddityCenter.

Prin combinarea abilităţii sale speciale cu pasiunea sa pentru artă, Leandro a inventat o nouă tehnică de pictură.

„Când am decis să fac acest lucru toată familia mea a crezut că sunt nebun”, își amintește artistul. Creațiile sale  durează între 10 minute și 10 luni pentru a fi finalizate și se vând cu până la 1.500 de lire (2.400 dolari).

 „Unii spun că sunt nebun, dar tehnica mea nu dăunează trupului”, explică Leandro Granato, care merge în mod regulat la medic.

VEZI ŞI O femeie paralizată a învăţat să picteze cu ochii FOTO