Cu taţii în puşcărie, fetele lui Gigi Becali, MM Stoica şi Copos au liber la distracţie VIDEO

Cu tăticii după gratii, fetele au liber la distracţie! Alexandra şi Teodora, cele două fiice mai mari ale lui Gigi Becali chiulesc de la şcoală, se plimbă prin mall cu băieţii şi pierd vremea în saloanele de înfrumuseţare.

16 mart. 2014, 07:15
Cu taţii în puşcărie, fetele lui Gigi Becali, MM Stoica şi Copos au liber la distracţie VIDEO

Nici fiica lui Meme Stoica nu se lasă mai prejos! Deşi tatăl ei a fost condamnat la închisoare în dosarul Transferurilor, Memeluşa, aşa cum este alintată, nu pare foarte afectată.

De când capul familiei Becali a intrat la închisoare, fetele latifundiarului din Pipera au dat de libertate. Foarte scumpe la vedere când latifundiarul era lângă familie, acum, cele 3 sunt vazute aproape zilnic în diferite locuri din Capitală.

Paparazzi de la Click le-au surprins pe surori la plimbare cu un superb Range Rover. La volan, Teodora Becali, singura majoră, iar în dreapta, sora ei, Alexandra, care aproape tot timpul drumului s-a machiat.

Teodora şi Alexandra ies des la cumpărături într-un mall din nordul Capitalei. Potrivit Click, ele obişnuiesc să se relaxeaze mai multe ore într-un salon de înfrumeţare exclusivist, din acelaşi centru comercial. Mai mult, Teodora a fost surprinsă în tandreţuri cu iubitul ei, în acelaşi centru comercial. Gigi Becali nu a fost niciodată de acord ca fetele lui să aibă un iubit.

Nici fiica lui Meme Stoica nu pare mai tristă! Memeluşa, aşa cum e alintată, a fost fotografiată de paparazzi Cancan la mall, în timp ce cumpăra bilete la un film pe care îşi dorea să îl vadă în compania prietenilor săi. Memeluşa părea foarte veselă, deşi tatăl ei a intrat de curând închisoare.

Nici familia lui George Copos nu pare prea afectată de condamnare. Soţia, fiica şi ginerele omului de afaceri au fost surprinşi la mall unde au fost la cumpărături.

La polul opus se află, Maria, fiica fostului internaţional al României, Gică Popescu. Ea a fost surprinsă plângând în hohote. Fata lui Gică Popescu, condamnat şi el în acelaşi dosar ca Meme Stoica şi George Copos, nu poate accepta ideea că tatăl ei va sta după gratii mai bine de trei ani.