Cu trei lire un cuplu de englezi a câştigat 45 de milioane

Cassey Carrington şi Matt Topham sunt fericiţii câştigători ai loteriei EuroMillions din Marea Britanie. Oraşul în care trăiesc, Nottingham, pare a fi unul norocos, întrucât este al doilea cuplu care dă lovitura într-o lună.

RomaniaTV.net
10 feb. 2012, 09:22
Cu trei lire un cuplu de englezi a câştigat 45 de milioane

Cassey şi Matt sunt împreună de 3 ani şi îşi făceau planuri pentru nunta din septembrie. Nu şi-au imaginat nici o clipă că vor ajunge să nu mai ducă lipsa banilor, informează România TV.

Ziua în care cei doi au devenit milionari a început cum nu se poate mai rău. Maşina de spălat şi computerul lor s-au ars în doar câteva minute. Era o cheltuială pe care cei doi nu şi-o puteau permite.

“Cum mi se stricase computerul, mă uitam să văd cât m-ar costa unul nou. Găsisem unul cu patru mii de lire şi chiar mă întrebam cine ar da atâţia bani pe un calculator… Dar acum totul s-a schimbat”, a spus Matt Topham.

Cei doi tineri au stabilit deja cum vor cheltui milioanele. „Primul nostru gând a fost cum să ne ajutăm părinţii. Matt vrea să plătească ipoteca tatălui său. Eu vreau să le cumpăr o casă parinţilor mei, pentru că toată viaţa lor au stat cu chirie”, a spus Cassey Carrington. Nunta o să rămână cum o plănuiseră pe vremea când nu erau milionari, în schimb tinerii vor să cumpere un Aston Martin.