Cuceritoare, ambiţioasă sau nesuferită? Află ce spune forma rujului despre tine

Inainte de plecare, nu uiti sa treci prin fata oglinzii pentru a le da buzelor forma si culoare. Apoi, in timpul zilei, revii cu cate o tusa pentru a reimprospata nuanta. Folosesti atat de des rujul, dar probabil ca nu ti-ai imaginat niciodata ca el poate vorbi despre personalitatea ta.

RomaniaTV.net
21 sept. 2015, 09:23
Cuceritoare, ambiţioasă sau nesuferită? Află ce spune forma rujului despre tine

Daca te intrebi ce are rujul cu felul tau de a fi, ei bine afla ca, de fapt, forma pe care o ia rujul dupa mai multe folosiri este cea care conteaza. Potrivit harpersbazaar.com, daca rujul are forma rotunjita, inseamna ca esti o persoana altruista. Studiaza forma rujului tau si compar-o cu imaginile urmatoare:

1. Forma conica

Esti persoana extremelor: fie oamenii te iubesc foarte mult, fie te considera o persoana nesuferita. Asta nu te deranjeaza si chiar si celor care nu te simpatizeaza esti gata sa le oferi sprijin. Esti o familista convinsa care nu suporta singuratatea.

Citeşte şi Testul ILUZIEI optice îţi demască INTENŢIILE

2. Forma dreapta

Esti o persoana plina de viata, inteligenta si vesela, ceea ce te face o cuceritoare. Iti place sa experimentezi, esti o fire curioasa, mereu gata sa afle ceva nou. De aceea, cand vine vorba despre filme, preferi documentarele. Nu suporti sa te certi si cauti sa aduci echilibrul in orice relatie.

Citeşte continuarea pe Ele.ro.