Cui i-a făcut Lidia Buble declaraţii de dragoste în toiul nopţii: „Je t’aime, Te quiero, I love you”

Lidia Buble şi-a surprins fanii în miez de noapte. Artista a făcut o serie de declaraţii de dragoste pe reţelele de socializare, însă nu unui iubit, ci surorii sale.

23 dec. 2020, 14:46
Cui i-a făcut Lidia Buble declaraţii de dragoste în toiul nopţii: „Je t’aime, Te quiero, I love you”

Lidia Buble şi sora sa Estera au stat de vorbă cu fanii pe reţelele de socializare şi şi-au făcut declaraţii de dragoste în miez de noapte.

„Avem insomnii la această oră și ne gândeam să facem ceva. Je t’aime, Te quiero, I love you, ich liebe dich, oh dar câte limbi știu. Cum să îți mai zic?”, i-a spus Lidia Buble surorii sale Estera.

După despărțirea de Răzvan Simion, s-a zvonit că artista s-ar fi implicat în alte relații amoroase cu bărbați celebri precum Cornel Ilie de la „Vunk” sau chiar fratele Elenei Gheorghe, Costin. Cu toate acestea, blondina a negat totul.

Citeşte şi Lidia Buble a dezvăluit ce relaţie are, de fapt, cu Răzvan Simion. Detaliul care îi trădează pe cei doi

Lidia Buble, vacanţă cu un afacerist? Detaliul care i-a dat de gol

În ultima vreme, artista a preferat să păstreze discreția asupra vieții personale. În plină iarnă și pandemie, cântăreaţa  a plecat într-o vacanță luxoasă în Zanzibar.

Cântăreaţa a postat pe Instagram mai multe fotografii din vacanță și și-a etalat trupul lucrat la sală în costume de baie minscule. Însă, un detaliu a atras atenția, o vază care apare atât imaginile artistei, cât și în cele postate de consilierul medical Ensar Duman, la câteva ore distanță de cele ale Lidiei.

Citeşte şi Răzvan Simion iubeşte din nou după despărţirea de Lidia Buble. Primele imagini cu noua iubită FOTO

Afaceristul deține o clinică privată în Bucureși şi are o multitudine de parteneriate cu diferite spitale din Turcia.

În timp ce cântăreaţa se mândrea pe Instagram cu peisajele de vis din Zanzibar, consilierul medical încărca fotografii din aceeaşi locaţie și mulțumea unui bun prieten pentru faptul că l-a găzduit la un hotel exclusivist. Coincidența a dus la speculațiilor privind o posibilă relație între Lidia Buble și Ensar Duman.