Lidia Buble a dezvăluit ce relaţie are, de fapt, cu Răzvan Simion. Detaliul care îi trădează pe cei doi

Lidia Buble a vorbit în premieră despre relația pe care o are cu fostul iubit, dar și despre cum se simte în plină pandemie de coronavirus, având în vedere că, la fel ca aproape toți artiștii, și-a suspendat concertele.

23 oct. 2020, 11:07
Lidia Buble a dezvăluit ce relaţie are, de fapt, cu Răzvan Simion. Detaliul care îi trădează pe cei doi

Lidia Buble, 27 de ani, și-a provocat fanii pe Instagram Stories să îi pună întrebări drăguțe. Însă, printre curiozitățile legate de subiecte frumoase s-au strecurat și unele mai sensibile. Întrebată cum se înțelege cu fostul partener de viață, cântăreața a reacționat astfel: „Aoleu, câte întrebări sunt pe tema asta. Ne înțelegem foarte bine și acum. Noi lucrăm în continuare împreună. El este managerul meu, suntem doi oameni maturi care au știut să separe partea sentimentală de partea profesională”.

Lidia Buble, ipostaze tandre cu Costin Gheorghe. Cu el l-ar fi înşelat pe Răzvan Simion FOTO

Cântăreața și prezentatorul TV au pus punct relației amoroase de aproape jumătate de an, dar Lidia Buble încă nu a șters de pe reţelele de socializare pozele în care apar pe vremea când formau un cuplu!

Întrebată de un fan: „Ești împreună cu Cornel Ilie?”, Lidia Buble a reiterat faptul că ei au doar o relație de prietenie, nimic în plus.

„Am simțit-o venind, știam că asta o să fie prima întrebare și prima voastră curiozitate mare în perioada asta. Deci, nu, nu suntem iubiți. Avem o relație de prietenie și suntem doi artiși care au lansat o piesă împreună”, a declarat artista de 27 de ani într-o filmare publicată pe Instagram Stories.

Lidia Buble, DETALII-BOMBĂ din relaţia cu Răzvan Simion. Cum s-a ajuns la DESPĂRŢIRE

Despre cum este în această perioadă delicată pe care o traversează omenirea, vedeta a spus: „Măi, da, sunt foarte bine, mulțumesc Lui Dumnezeu. Mă bucur foarte tare că și eu, și familia mea, și prietenii mei suntem cu toții foarte bine. Sper că și voi”.