Culcer rămâne şefă la TVR

Rodica Culcer rămâne în continuare directoarea ştirilor TVR, în ciuda faptului că a atins vârsta legală de pensionare, iar scaunul său a fost scos la concurs.

RomaniaTV.net
07 dec. 2011, 19:59
Culcer rămâne şefă la TVR

Reprezentanţii TVR susţin că nu s-a înscris nimeni pentru a ocupa poziţia de director de ştiri al postului public de televiziune, în locul Rodicăi Culcer. Ca atare, au prelungit cu o săptămână termenul de înscriere pentru acest post, noul termen fiind 12 decembrie. Iar dacă nici de data aceasta nu se va înscrie nimeni, termenul va fi prelungit din nou, scrie Jurnalul Naţional, întrucât regulamentul de concurs nu conţine precizări exprese în acest sens.

Contractul Rodicăi Culcer cu TVR fusese valabil până la 30 iunie. Culcer împlinise vârsta legală de pensionare pe 30 mai, iar cu o zi înainte depusese o cerere de reangajare prin cumul cu pensia, care-i frusese aprobată de TVR. De la 1 iulie ea a fost reîncadrată pe un post de execuţie, îndeplinind, prin delegare atribuţiile de director al Ştirilor TVR până la ocuparea prin concurs a acestui post. Rodica Culcer ocupă din 2005 poziţia de director al Ştirilor TVR.