Culisele unui scandal uriaş din Antena 1. De ce nu a mai ajuns Andreea Tonciu asistenta lui Mihai Morar

Andreea Tonciu ar fi trebuit sa fie noua asistenta a lui Mihai Morar la inceputul anului 2015, iar cand a aflat de mutare, realizatorul de la "Rai da’ buni" a facut un scandal monstru. 

08 feb. 2015, 12:49

In ianuarie, pe culoarele trustului Intact circula zvonul ca Tonciu o va inlocui pe Elena ca asistenta a lui Morar la Antena Stars, scrie wowbiz.ro.

Citeşte şi DOVADA că Daniela Crudu i-a fost „LIVRATĂ” patronului Braşovului, Ioan Neculaie

„Jocurile erau ca si facute pentru bruneta, insa, cand toata lumea se astepta ca inca din prima saptamana de show, Andreea sa fie la treaba, a cazut traznetul! Mihai Morar a fost extrem de dezamagit de decizia luata de conducere, una peste capul lui, si a avut o reactie destul de dura la adresa femeii, care, din punctul sau de vedere, avea o imagine controversata. In plus, Mihai nu a fost de acord cu indepartarea asistentei sale din format, motivand ca se intelege perfect cu ea si nu vede de ce ar trebui ca o alta persoana sa ii ia locul”, au spus persoane implicate in proiect. 

Citeşte şi Andreea Tonciu s-a dezlănţuit ca nouă asistentă TV. Şi-a arătat tatuajul din zona intimă FOTO

Dupa cateva discutii mai aprinse tinute cu usile inchise, Morar a avut la final castig de cauza. „Pana la urma, s-a hotarat ca Elena sa ramana in continuare la „Rai da’ buni”, iar Andreei sa i se ofere un alt proiect. Asfel ca, la finele lui ianuarie, Tonciu a si fost desemnata sa fie asistenta la o alta emisiune, de data aceasta, la postul cel mai important al trustului si asa… toata lumea a fost multumita”, au conchis aceleasi surse.