Culiţă Sterp, apărat de mamă şi de soră după accidentul din Cluj-Napoca. „Nu suntem o familie de beţivi şi de drogaţi!” VIDEO

Geta Sterp şi fiica sa, Getuţa, au sărit în apărarea manelistului după accidentul pe care l-a provocat în Cluj-Napoca, fiind şi băut, şi sub influenţa substanţelor interzise! cele două susţin că, dincolo de greşeală, Culiţă Sterp nu este nici beţiv, nici drogat!

25 nov. 2022, 19:09
Culiţă Sterp, apărat de mamă şi de soră după accidentul din Cluj-Napoca. „Nu suntem o familie de beţivi şi de drogaţi!” VIDEO
Culiţă Sterp, apărat de mamă şi de soră după accidentul din Cluj-Napoca. "Nu suntem o familie de beţivi şi de drogaţi!"

Culiţă Sterp, apărat de mamă şi de soră după accidentul din Cluj-Napoca. Mama Geta, dar și sora manelistului, Getuţa Sterp, au comentat pe YouTube accidentul din Cluj-Napoca pe care l-a provocat Culiță Sterp în urmă cu câteva zile. Mama Geta a fost extrem de supărată, însă acum s-a mai liniștit ţi îi mulțumește lui Dumnezeu că accidentul nu a fost mai grav.

„Acum mi-am mai revenit puțin, dar am fost foarte supărată. Dumnezeu Sfântul a ajutat de nu a murit nimeni în accident, deci Culiță și băiatul acela au avut îngeri păzitori acolo cu ei. Noi nu încurajăm pe nimeni să urce băut la volan, pentru că eu am permis de 30 de ani, dar eu nu am băut un gram nici la nunta ei (n.r. – la nunta Getuţei). La noi în casă nu se bea, nu se fumează, deci nu am avut în sânge să facem lucrul ăsta, nu că ne-a interzis sau ne-a impus cineva”, a spus Mama Geta.

Citeşte şi: Culiță Sterp își toarnă cenușă în cap după accident! A fost beat și drogat la volan: „Nu e om fără greșeală pe lume! Nu-și mai au rost cuvintele sau scuzele!”

Aceasta recunoaşte că fiul ei nu are nici o scuză că a provocat acest accident, dar nu este de acord cu jignirile aduse întregii familii: „Nu are Culiță nici o scuză, este clar, dar noi nu suntem o familie de bețivi și de drogați și de cum ne catalogați voi pe noi, exclus așa ceva. Acum nu venim noi cu scuze, dar nu suntem bețivi, noi nu fumăm și nu bem, la noi în casă nu se întâmplă așa ceva. O greșit foarte tare, pentru că legea este pentru toți, nu ai voie să te urci la volan băut. Culiță circulă cam de 5-7 ani zi de zi, noapte de noapte, păi, pe el trebuia să-l mai prindă cineva băut dacă ar fi bețiv!”.

Citeşte şi: Sora lui Culiţă Sterp, implicată într-un accident provocat de o tânără care i-a tăiat faţă: „Gravidă fiind, m-am lovit cu burta de volan”

„Ne cataloghează doar oamenii care au răutate în ei. Sunt constant oameni care merg băuți la volan și nu mai zice nimeni. Culiță, săracul, o băut și el odată la nu știu cât timp… A greșit, își trage el ponoasele pentru asta și îl judecă Dumnezeu și oamenii legii”, a spus sora manelistului, Getuţa Sterp.