Culiță Sterp își toarnă cenușă în cap după accident! A fost beat și drogat la volan: „Nu e om fără greșeală pe lume! Nu-și mai au rost cuvintele sau scuzele!”

Culiță Sterp a avut o primă reacție după ce acesta a fost implicat într-un grav accident rutier. Cântărețul a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

22 nov. 2022, 19:44
Culiță Sterp își toarnă cenușă în cap după accident! A fost beat și drogat la volan: „Nu e om fără greșeală pe lume! Nu-și mai au rost cuvintele sau scuzele!”

Culiță Sterp a avut o primă reacție după ce acesta a fost implicat într-un grav accident rutier. Cântărețul și-a cerut scuze tuturor celor cărora le-a greșit. Manelistul a fost prins de organele competente beat și drogat la volan.

Prima reacție a lui Culiță Sterp după ce a provocat un accident rutier grav și a fugit de la locul faptei

,,Vă pup pe toți, dragii mei. Nu am fugit nicăieri, doar că mi-a fost greu să ies în fața voastră și să vorbesc. Am stat puțin să mă gândesc, să analizez tot la rece, chiar am avut nevoie de o pauză. Vreau să îi cer scuze în primul rând lui Marius, băiatului implicat, atât lui, cât și familiei lui, cu care am ținut legătura și cu care m-am și împăcat ulterior pe toate planurile. Vreau să cer suze oamenilor pe care i-am dezamăgit, celor care îmi ascultă muzica, celor care mă apreciază și familiei mele, care a fost și este lângă mine, dar și oamenilor care mă apreciau pentru felul meu de a fi, pentru cum sunt eu, cei care mă știu. Știu că am dezamăgit și nu își mai au rost cuvintele și nici scuzele, dar nu cred că e om pe lumea asta fără greșeală, absolut toți greșim. Poate chiar a trebuit să fac asta ca viața să îmi dea toate învățăturile și să le duc mai departe. Pot să spun că mi-am promis mie că vor fi multe lucruri care se vor schimba în viața mea în bine pentru că asta a fost cea mai mare palmă pe care o puteam primi de la viață până acum ca să rămân cu picioarele pe pământ. Vreau să vă mulțumesc pentru că îmi sunteți alături și pentru criticile pe care le-am primit pentru că au meritat Au fost pe bună dreptate. Eu pot doar să vă promit că voi rămâne aceelași om indiferent de situație, o să rămân doar cu mult mai multe lecții învățate pentru o viață mai bună. Nu vă spun mai multe deocamdată. Vă doresc tot ce-i mai bun și vă mulțumesc celor care ați fost lângă mine ”, a declarat Culiță pe Tik-Tok.

Cântărețul a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile după ce a provocat un accident grav

Manelistul a încălcat mai multe reguli. Mai exact, a condus beat și drogat, a trecut pe culoarea roșie a semaforului, nu a oprit la semnalele organelor de competență, a provocat un accident grav de circulație soldat cu rănirea unei persoane și mai mult decât atât, acesta a fugit de la locul faptei. Ulterior a fost prins în timp ce se ascundea într-o toaletă publică. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. Pe lângă controlul judiciar şi obligaţiile impuse de procuror, Culiţă Sterp are de achitat amenzi în valoare de aproape 2.500 lei şi a rămas şi fără permis de conducere pentru 30 de zile.

„Din informațiile obținute rezultă faptul ca autoturismul a fost surprins de aparatul radar rulând cu viteza de 96 de km/h. A fost întocmit un proces-verbal de constatare a contravențiilor, cuantumul total al amenzilor fiind de 1885 de lei. A fost aplicată o amendă în valoare de 580 de lei pentru nerespectarea semnalelor, indicațiilor și dispozițiilor polițistului rutier, contravenientului fiindu-i de asemenea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 30 de zile”, arată IPJ Cluj.