Culiţă Sterp, demolat pe internet. Un faimos tiktoker şterge pe jos cu artistul: „Şobolan nevertebrat care eşti, nu te duci să vezi dacă victima e ok, în schimb fugi într-o budă, că aşa fac mafioţii adevăraţi”

Tiktokerul Bogdan Minea, cunoscut în mediul online drept Bogdan Madison, şterge pe jos cu artistul Culiţă Sterp, care a provocat un accident cu victime, apoi a fugit de la locul accidentului. Tiktokerul critică dur faptul că artistul a fugit de la locul faptei în loc să se asigure că victima este în afara pericolului.

19 nov. 2022, 18:56
Culiţă Sterp, demolat pe internet. Un faimos tiktoker şterge pe jos cu artistul: „Şobolan nevertebrat care eşti, nu te duci să vezi dacă victima e ok, în schimb fugi într-o budă, că aşa fac mafioţii adevăraţi”

Culiţă Sterp şi-a atras nenunmărate critici în spaţiul public după accidentul pe care l-a provocat la Cluj. Iniţial, acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, apoi magistraţii au decis să-l plasese sub control judiciar.

Culiţă Sterp, demolat pe internet: „S-a ascuns în budă ca mafioţii”

Incidentul a fost comentat şi de faimosul tiktoker Bogdan Madison, care este de părere că nu a dat dovadă de niciun pic de umanitate atunci când a fugit de la locul faptei. Apoi, tiktokerul îl ironizează subliniind faptul că a fugit să se ascundă „într-o budă, că aşa fac mafioţii adevăraţi„.

Cred că aţi văzut la ştiri accidentul unui cunoscut lăutar care beat fiind a fugit de Poliţie şi a făcut un accident cu victime. Dacă sunteţi fani ai acestui individ vă rog frumos daţi click mai departe pentru că o să vi-l eviscerez. 

Pot să înţeleg că te urci la volan – de fapt, nu pot să înţeleg că nu beau – dar pot să înţeleg pe cineva care se urcă la volan beat. Pot să înţeleg şi că fugi de Poliţie că, na, eşti şmecher şi  îţi permiţi. Dar în momentul când ai provocat un accident, nu pot să înţeleg că nu ai umanitatea aia în tine să te dai jos să vezi dacă omul ăla este ok, în schimb tu, şobolan nevertebrat care eşti, fugi într-o budă, că aşa fac mafioţii adevăraţi, se ascund în budă.

Citeste si Iancu Sterp, prima reacţie după ce Culiţă s-a urcat beat la volan şi a provocat un accident: „Unde era Poliţia când i s-au furat tot lui Culiţă 300.000 de euro, bani pentru care a muncit ani de zile?”

Nici parlamentarii ăia pe care îi vedeam pe vremuri la TV, ăia rămâneau la locul faptei, beţi şi se certau acolo, se făceau de râs, dar erau bărbaţi până la urmă şi îşi asumau. 

Acum noi vorbim despre acelaşi lup moralist care acum câteva zile ţinea lecţii de moralitate pe TikTok că el are voie să cânte într-o pauză, chiar dacă a fost invitat, a zburat pe banii altuia, în altă ţară, la botezul cuiva. Şi el considera că nu e ciubucar. Prietene, eşti ciubucar.

Acum toţi cei care or să înceapă să miorlăie că Dumnezeu, că lasă-l în pace, nu, nu trebuie lăsat în pace, legea trebuie să se ocupe de el, apoi Dumnezeu se ocupă de el. Şi vreau să vă puneţi o singură întrebare: dacă eraţi voi în locul victimei, sau copilul vostru, sau mama voastră, sau tatăl vostru, la fel aţi fi spus: lasă-l în pace? Vă zic eu că nu„, a răbufnit Bogdan Madison pe TikTok.

@bogdanmadison1♬ original sound – Bogdan Madison

Citeste si Ministrul Lucian Bode intervine în scandalul accidentului produs de Culiţă Sterp: „Poliţia nu a încercat muşamalizarea. Măsura reţinerii este cea mai dură într-o astfel de situaţie”