Iancu Sterp, prima reacţie după ce Culiţă s-a urcat beat la volan şi a provocat un accident: „Unde era Poliţia când i s-au furat tot lui Culiţă 300.000 de euro, bani pentru care a muncit ani de zile?”

Iancu Sterp a avut prima reacţie după ce fratele lui a provocat un accident grav, băut fiind, apoi a fugit de la locul accidentului. Fratele mai mic al lui Culiţă este revoltat, printre altele, de faptul că poliţiştii, care atunci când Culiţă a fost păgubit cu 300.000 de euro nu ar fi mişcat un deget, fac acum paradă de faptul că sunt corecţi.

18 nov. 2022, 23:04
Iancu Sterp, prima reacţie după ce Culiţă s-a urcat beat la volan şi a provocat un accident: „Unde era Poliţia când i s-au furat tot lui Culiţă 300.000 de euro, bani pentru care a muncit ani de zile?”

Iancu Sterp mai spună că fratele Culiţă bea extrem de rar şi nu-şi explică ce s-a întâmplat de data asta, întrucât „nu face lucrurile astea niciodată”. De asemenea, fratele mai mic al lui Culiţă a răbufnit la adresa oamenilor care-l judecă. Iancu le recomandă acestora să înveţe din greşelile fratelui lui şi să lase judecata pe seama lui Dumnezeu.

Iancu Sterp, prima reacţie după ce Culiţă s-a urcat beat la volan şi a provocat un accident

V-aţi trezit toţi acum să-l judecaţi pe Culiţă că ce-a făcut, că merită condamnat, la puşcărie, v-aţi trezit toţi să aruncaţi cu pietre în fratele meu. Într-adevăr, el a provocat acest accident şi el plăteşte, dar voi nu sunteţi în măsură să-l judecaţi, că nu suntem noi în măsură să ne judecăm unii pe alţii pentru faptele noastre. Este cineva acolo sus care ne judecă după faptele noastre.

Voi, dacă aţi fi inteligenţi, aţi învăţa ceva din accidentul ăsta şi nu v-aţi da atât cu părerea şi n-aţi fi atât de filosofi în comentarii. Mai bine învăţăm din greşelile altora decât din ale noastre.

Omul a greşit, e omeneşte să greşeşti. Bine că nu s-a întâmplat mai rău. Eu Îi mulţumesc lui Dumnezeu că nu s-a întâmplat mai rău nici cu el, nici cu băiatul care se afla în Logan. Sunt sigur că, după palma asta de la Dumnezeu, Culiţă o să înveţe ceva. El nici nu e un tip care bea alcool, bea foarte rar şi uite că acuma aşa s-a întâmplat, să se urce şi la volan în situaţia asta… Nu-mi explic de ce s-a urcat aşa, pentru că nu face lucrurile astea niciodată.

Citeste si Ministrul Lucian Bode intervine în scandalul accidentului produs de Culiţă Sterp: „Poliţia nu a încercat muşamalizarea. Măsura reţinerii este cea mai dură într-o astfel de situaţie”

Voi nu judecaţi că nu sunteţi Dumnezeu. Şi mai ales miniştrii ăştia care tot apar peste noapte, şi poliţaii ăştia şmecheri şi mari care acum, că e cazul mediatizat, îşi fac datoria: Vai ce bine merge sistemul, îi dăm pedeapsă maximă ca să vadă toată România că noi suntem corecţi, cu dreptatea. Da, mă, voi sunteţi corecţi, cu dreptatea, dar când i s-au furat tot lui Culiţă 300.000 de euro din casă, bani pentru care a muncit ani de zile, aţi făcut ceva? Nimic. I-aţi dat un şut în fund, iar acum când e să-i faceţi ceva rău, cât mai rău posibil să-i faceţi, să vadă toată ţara că voi sunteţi drepţi.

Eu zic să nu mai fim aşa răi unii cu alţii, sî nu ne mai judecăm şi să învăţăm unii din greşelile altora, să ne iertăm şi să fim mai buni„, a răbufnit Iancu Sterp pe TikTok.

@sterpiancuNoi am avut încercări și mai grele de la viața și le-am răzbit , exact cum o sa facem și acum ! Îndemnul meu este să nu mai aruncam cu pietre unii în alții și să ne bucurăm de necazul altuia când putem învață ceva din necazul altuia ! Un om inteligent in loc sa înjure și să judece , mai bine învață ceva din asta și își vede de treaba ! Așa să ne ajute Dumnezeu la toți , după faptele și sufletul nostru !❤️♬ sunet original – Sterp Iancu

Culiţă Sterp, plasat sub control judiciar

După ce a provocat un accident la Cluj băut fiind, a fugit de la locul faptei şi s-a ascuns într-o toaletă publică, Culiţă a fost reţinut pentru 24 de ore. Magistraţii clujeni au decis să-l plasese sub control judicar.

Înainte de a provoca accidentul, Culiță Sterp a fost surprins de radar pe o șosea din Cluj-Napoca, conducând cu 96 km/h.

Culiță Sterp s-a urcat la volan fiind sub influența băuturilor alcoolice, iar agenții de la rutieră i-au făcut semnale să se oprească. Nu i-a luat în seamă și și-a continuat drumul cu viteză. Câteva momente mai târziu a avut loc accidentul.

Citeste si Reacția mamei Geta după ce Culiță Sterp a fost reținut. Ce mesaj a postat pe rețele de socializare mama artistului

La scurt timp după accidentul care a avut loc la ora 2.00, manelistul a intrat pe interzis, a parcat mașina, a sărit gardul unui șantier și apoi s-a ascuns într-o toaletă ecologică.

Polițiștii l-au găsit și l-au testat cu etilotestul: avea o alcoolemie de 0,41 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat, sub limita de la care se deschide dosar penal.

Șoferul pe care l-a accidentat Culiță Sterp a fost transportat la spital și a avut nevoie de investigații de specialitate.