Culiță Sterp e urmărit de ghinion! Își ia la revedere de la concertele din străinătate

Vești proaste pentru Culiță Sterp! Interpretul poate să își ia la revedere de la concertele sau vacanțele din străinătate. Tribunalul Cluj a respins cererea artistului de a merge în Spania pentru a-și susține concertul.

23 ian. 2023, 15:05
Culiță Sterp e urmărit de ghinion! Își ia la revedere de la concertele din străinătate
Cum a ajuns Culiță Sterp să fie trimis în judecată

Ghinionul se ține scai de Culiță Sterp. Acesta traversează cea mai neagră perioadă din viața sa. Acesta nu mai are voie să părăsească țara, aceasta a fost decizia Tribunalului de la Cluj. Cântărețul a fost trimis în judecată după ce a fost implicat într-un accident rutier, care a avut loc în Cluj Napoca. Interpretul de muzică de petrecere se afla sub influența drogurilor și a băuturilor alcoolice la momentul accidentului. Deși săptămâna trecută, judecătorii au acceptat solicitarea artistului de a-l lăsa să plece din țară, procurorii au luat hotărârea de a contesta decizia și, în final, au avut câștig de cauză.

Citește și: Apar mărturii șocante în cazul femeii sfâșâiate de câini în Lacul Morii! Un bărbat care locuiește în zonă a rupt tăcerea: „A fost sfâșiată de câinii de luptă ai mizeriilor de oameni care îi lasă liberi”

Tribunalul Cluj a admis  recursul Parchetului împotriva hotărârii Judecătoriei Cluj-Napoca din 17 ianuarie, prin care i se permitea lui Culiță Sterp să plece în Spania, pentru a susține un concert. Mai mult, acum, interpretul va fi obligat să plătească și cheltuielile de judecată, care au o valoare de 100 de lei.

„În baza articolului 215, alin. 2, litera A din codul de Procedură penală respinge cerea formulată de către inculpatul Sterp Nicolae cu privire la încuviințarea părăsirii limitei României.” se arată în decizia instanței, potrivit Clujjust.

Cum a ajuns Culiță Sterp să fie trimis în judecată

Interpretul de muzică de petrecere, Culiţă Sterp,  a fost implicat într-un accident în centrul oraşului Cluj-Napoca. La momentul accidentului artistul se afla sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor stupefiante, potrivit polițiștilor. Acesta s-a ciocnit de un alt automobil. Culiță Sterp a scăpat nevătămat, însă celălalt șofer a fost rănit. Victima, în vârstă de 32 de ani, a fost transportată la spital, din fericire în stare stabilă.

Imaginile surprinse de o cameră de supraveghere arată cum, artistul, Culiţă Sterp trece cu viteză pe o stradă din Cluj. În urma acestuia apare o maşină de poliţie, pe care cel mai probabil a depăşit-o. Pe lângă scandalul enorm iscat de acest accident, Culiță Sterp s-a ales și cu alte neplăceri. Pe de-o parte nu va mai putea să părăsească țara, ceea ce înseamnă: adio concerte în străinătate, iar pe de altă parte este nevoi să scoată din buzunar și banii pentru cheltuielile de judecată.

Citește și: Horoscop Mariana Cojocaru februarie 2023. Lună cu păcate karmice. Lecţii de viaţă necomunicate, nedescifrate