Apar mărturii șocante în cazul femeii sfâșâiate de câini în Lacul Morii! Un bărbat care locuiește în zonă a rupt tăcerea: „A fost sfâșiată de câinii de luptă ai mizeriilor de oameni care îi lasă liberi”

Noi detalii șocante apar în cazul femeii care a murit în mod tragic în această sâmbătă în zona Lacul Morii din București. Un bărbat care locuiește în zonă a afirmat că aceia nu erau câini maidanezi, ci câini de luptă. Cine sunt vinovații din spatele acestei morți tragice?

23 ian. 2023, 12:57
Apar mărturii șocante în cazul femeii sfâșâiate de câini în Lacul Morii! Un bărbat care locuiește în zonă a rupt tăcerea: „A fost sfâșiată de câinii de luptă ai mizeriilor de oameni care îi lasă liberi”
Femeia ar fi fost ucisă de câini de luptă

Noi detalii șocante au apărut în cazul Anei, femeia ucisă de câini, sâmbătă dimineață în Capitală. Femeia a fost sfâșâiată de câini în timp ce își urma rutina de a alerga de dimineță. Tragedia s-a întâmplat în zona Lacul Morii din Capitală. Potrivit unui bărbat care locuiește în zona respectivă, acei câini nu ar fi maidanezi, așa cum s-a vehiculat, ci ar fi câini de luptă deținuți de oamenii din împrejurimi, care îi lasă să circule liberi. Acesta susține că vina atârnă pe umerii acestora, dar și pe ai autorităților.

Citește și: Legiștii au stabilit cum a murit Ana Oros, femeia atacată de o haită de câini pe Lacul Morii

„A murit un om la câteva sute de metri de casă mea. O femeie făcea jogging și a murit. A murit într-un loc pe unde mă plimb cu copiii, pe unde bunicul își plimbă nepotul să vadă capre și rațe. A murit sfâșiată de câini. A murit sfâșiată de câinii de luptă ai mizeriilor de oameni care îi lasă liberi. Care oameni? Ăia de au casele fix lângă locul cu pricina. În ultimii cinci ani am mers destul de des pe acolo. Și ziua și noaptea. N-am dat de nicio haită de câini maidanezi. Poate am avut noroc. Și jegurile alea, alături de celelalte jeguri numite autorități, nu vor avea nicio problemă.”, a declarat bărbatul care locuiește în zona Lacul Morii

Femeia ar fi fost ucisă de câini de luptă

Expertul în politici publice de dezvoltare locală, Sorin Ioniță,  a avut o opinie similară, pe care a exprimat-o într-o postare pe Facebook. Ideea este reluată și de Sorin Ioniță, expert în politici publice și dezvoltare locală.

„Normal că au prins un singur câine, pentru că restul s-au retras pe la casele lor din str Drumul la Roşu, ori la stânele şi casele din Chiajna, ori la curţile unde se face reciclare de fier pe str Cornului, ori la complexul de blocuri din str Dudului, ori au fost băgaţi de proprietari în portbagaj şi mutaţi pe la ţară până trece iureşul, ocazie cu care au mai scos şi de pe porţile opulente anunţurile alea cu “câine agresiv” care reflectau cât se poate de corect realitatea.

Ne aflăm în plină auto-manipulare dacă vom continua să vorbim de “problema câinilor fără stăpân în Bucureşti”, când de fapt majoritatea au stăpân. Instituţiile şi regulile au fost definite cu ani în urmă ca să rezolve o problemă care între timp şi-a schimbat aspectul, deci nu-i de mirare că sunt sunt în urma realităţii şi trag pe alăturea de ţintă. Problema azi e cea a “câinilor crescuţi de diverşi proprietari în stare de semi-libertate rural-pastorală, un stil de viaţă cu care majoritatea bucureştenilor sunt tacit de acord”. Ia, joac-o p-asta, primare!

Deoarece atitudinile retorice de tip “vrem o ţară ca afară, trebuie să ne civilizăm” pe care le repetă lumea într-un context abstract şi de imagine naţională, chiar in Giuleşti Sârbi, coexistă foarte bine cu practica de sens opus în situaţii concrete, gen “lasă bă, asta e problema acuma?”, după cum ne învaţă Kahneman în Thinking Fast and Slow. De unde iluzia asta că fiinţa umană ar fi coerentă în opţiunile sale şi că părerea nu i s-ar suci permanent după context: una când discută principii după tragedia petrecută, şi cu totul alta când îi zici să nu mai lase chiar câinele lui pe stradă?”, a comentat Sorin Ioniță

Citește și: Dezvăluiri sfâșâietoare în cazul femeii ucise de câini în Lacul Morii. Duhovnicul ei a spus tot adevărul: „Ana a murit din prea multă bunătate, din convingerea ei că binele învinge”