Culiță Sterp, gest emoționant pentru copiii din Africa: „Unii n-au nici papuci în picioare, de mâncare nici nu mai zic. Nu știu de ce e așa nedreaptă viața pentru unii”

Aflat în vacanță în Tanzania, Culiță Sterp a avut parte de o priveliște dezolantă: copii înfometați, mai mult dezbrăcați decât îmbrăcați. Impresionat de soarta acestora, artistul a revenit cu ajutoare pentru familiile nevoiașe de prin partea locului.
Alina Costache
06 feb. 2024, 17:49
Culiță Sterp, gest emoționant pentru copiii din Africa:

Culiță Sterp împreună cu iubita lui, Daniela Iliescu, și cu fiul Milan au fost cazați într-un resort de lux din Zanzibar. Într-una dintre zile, cei trei au plecat către grădina zoologică, iar  pe drum au întâlnit câțiva copilași. Impresionați de sărăcia în care trăiesc localnicii, Culiță i-a ajutat pe cei mici dăruindu-le ce au avut la ei în acea zi, papucii din picioarele lui Milan și câteva sute de euro.

Culiță Sterp, gest emoționant pentru copiii din Africa

Azi a fost o zi mai emoționantă pentru noi… am ieșit din resort să mergem la o grădină zoologică și pe drum am dat de acești copilași. Mi s-a rupt sufletul când am văzut în ce condiții trăiesc. În timp ce noi ne plângem că nu avem ultimul model de telefon sau o mașină mai nouă, unii nu au nici papuci în picioare sau haine. De mâncare nici nu mai zic. Nu știu de ce e așa nedreaptă viața pentru unii.

Eu de aș avea putere aș ajuta pe toată lumea să nu mai fie nici un om necăjit pe pământ. Dar așa a fost făcută lumea și așa este viața, unii au de toate, alții mai puțin. Unii nu se mulțumesc cu nimic, în timp ce pentru alții puțin înseamnă atât de mult. Dar totuși în sărăcia lor, i-am văzut fericiți! Și știți de ce? Pentru că știu să se mulțumească și cu puțin.

Nu am avut mare lucru la noi decât câteva sute de euro ce am luat de la hotel de cheltuială și papucii din picioarele lui Milan. Le-am lăsat lor tot. În a doua poză se vede cum unul din copii se uita la papucii lui. Nu m-a lăsat inima să nu îi dau. Ne-am bucurat că le-am adus un zâmbet pe față!”, a scris Culiță Sterp, în mediul online.

@culita_sterp_official Azi a fost o zi mai emoționantă pentru noi…am ieșit din resort să mergem la o grădină zoologică și pe drum am dat de acești copilași. Mi s-a rupt sufletul când am văzut în ce condiții trăiesc. În timp ce noi ne plângem că nu avem ultimul model de iPhone sau o mașină mai nouă, unii nu au nici papuci în picioare sau haine. De mâncare nici nu mai zic. Nu știu de ce e așa nedreaptă viața pentru unii. Eu de aș avea putere aș ajuta pe toată lumea să nu mai fie nici un om necăjit pe pământ. Dar așa a fost făcută lumea, și așa este viața, unii au de toate alții mai puțin. Unii nu se mulțumesc cu nimic, în timp ce pentru alții puțin înseamnă atât de mult. Dar totuși în sărăcia lor, i-am văzut fericiți! Și știți de ce? Pentru că știu să se mulțumească și cu puțin. Nu am avut mare lucru la noi decât câteva sute de euro ce am luat de la hotel de cheltuială și papucii din picioarele lui Milan. Le-am lăsat lor tot. În a doua poză se vede cum unul din copii se uita la papucii lui. Nu m-a lăsat inima să nu îi dau. Ne-am bucurat că le-am adus un zâmbet pe față! 🤍 #zanzibar #africa ♬ sunet original – Culiţa Sterp

Culiță Sterp, ajutoare consistente pentru copiii din Zanzibar: ”Nu am avut cum să rămânem indiferenți”

A doua zi, însă, Culiță s-a întors la familia pe care a descoperit-o în Zanzibar alături de fiul lui. Dedata asta, artistul le-a dus saci întregi de alimente.

După ce am fost ieri și am văzut cum trăiesc și câte lipsuri au, nu am avut cum să rămânem indiferenți și azi ne-am dus să îi ajutăm cu ce am putut și noi! Sunt aici doi saci de făină, orez, mazăre, fasole”, a scris el pe rețelele sociale.

@culita_sterp_official După ce am fost ieri și am vazut cum trăiesc și câte lipsuri au, nu am avut cum să rămânem infiferenți și azi ne-am dus să îi ajutam cu ce am putut și noi! @Daniela Iliescu ♬ sunet original – Culiţa Sterp

Urmăritorii lui din online au reacționat imediat.

Bravo, Culiță, se vede că ai fost crescut de o doamnă”/ ”Mi-au dat lacrimile”/ ”Tocmai de asta ești singura celebritate din România pe care o urmăresc”/ „Asta e pomană pentru o viață întreagă”/ ”Mi-a rupt sufletul privirea copiilor care se uitau la Milan. Ce și-ar dori și ei să aibă măcar hăinuțe”/ ”Felicitări, sunteți minunați, așa fiu, așa tată”/ ”Nu cred că a mai făcut cineva din România așa ceva, toți au rămas uimiți, dar și-au văzut mai departe de drum fără să le întindă o mână de ajutor”/ ”Se vede că aveți un suflet bun”/ ”Mi-au dat lacrimile, cât suntem de bogați noi și nu apreciem”, sunt câteva dintre reacțiile celor din mediul online.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!