Andreea Bălan și Victor Cornea au planuri de nuntă? Imaginile care îi dau de gol. Au fost prezente și fetele ei 

Andreea Bălan a reușit să treacă peste despărțirea de actorul George Burcea și trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu tenismenul Victor Cornea. În ultima perioadă sunt nedespărțiți. În imaginile postate de cei doi pe rețelele sociale, Victor apare adesea în compania celor două fetițe ale vedetei și ale lui George Burcea.

10 dec. 2023, 23:06
Andreea Bălan și Victor Cornea au planuri de nuntă? Imaginile care îi dau de gol. Au fost prezente și fetele ei 

Andreea Bălan traversează o perioadă frumoasă a vieții ei. Cântăreața se iubește cu Victor Cornea și relația lor pare de durată. Sunt împreună de luni bune, iar tânărul i-a cunoscut deja fetițele. Cei doi au postat pe rețelele sociale imagini cu toți patru la joacă. Recent, Andreea Bălan și Victor Cornea au fost într-o vacanță în Laponia, iar cele două fetițe pe care cântăreața le are cu George Burcea, Ella și Clara, i-au însoțit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial)

Citește și: Andreea Bălan și Victor Cornea au plecat în Laponia! De ce s-au enervat fanii vedetei: ”Treaba lor”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial)

Citește și: Tatăl Andreei Bălan rupe tăcerea după ce a aflat că partenerul fiicei sale are un copil: „Nu-i cunosc”

Zilele acestea, Andreea Bălan și Victor Cornea au împodobit bradul de Crăciun alături de fetițele ei, Ella și Clara.

”Gataaa, am împodobit si noi primul bradut 🎄 Cu intarziere deoarece am fost plecati ❄️ Anul acesta avem 2 braduti in living, unul roz si unul verde 🎄🌲 Va place?”, a scris Andreea Bălan pe Instagram, unde a postat și un video cu ei patru în timp ce împodobeau bradul.

Fanii cântăreței s-au bucurat să-l vadă pe sportiv atât de apropiat de cele două fetițe ale vedetei. ”Vă ador!! Mă bucur că ești în sfârșit fericita și împlinită! ❤️”, i-au transmis fanii artistei.