Culiță Sterp o dă în judecată pe Mara Bănică, după ce i-a criticat familia. ”Acuzații atât de grave și de false, mai nereușite decât operațiile dumneavoastră”

I-a ajuns cuțitul la os! Culiță Sterp a decis să o dea în judecată pe jurnalista Mara Bănică, ca urmare a acuzațiilor acesteia asupra familiei artistului. Scandalul dintre familia Sterp și renumita jurnalistă continuă, și, conform cântărețului, va ajunge în fața judecătorilor.
Filip Stan
27 mai 2024, 14:15
Culiță Sterp o dă în judecată pe Mara Bănică, după ce i-a criticat familia. ”Acuzații atât de grave și de false, mai nereușite decât operațiile dumneavoastră”

Culiță Sterp spune că o dă în judecată pe Mara Bănică, după ce aceasta din urmă i-a criticat familia.

În mod cert, scandalul dintre Mara Bănică și familia Sterp nu se va finaliza curând, pentru că acum, artistul o amenință pe jurnalistă cu judecata.

Citește și Daniela Iliescu și Culiță Sterp, probleme în relație? Mesajul postat pe Internet: „Cred că în toți anii ăștia am demonstrat”

Totul după acuzațiile făcute de aceasta la adresa artistului și a familiei sale.

Pentru cei ce nu înțeleg, totul a început de la show-ul Survivor All Stars, din momentul în care Mara Bănică a motivat că își dorește ca Zanni să câștige competiția, mai ales pentru că, în opinia ei, el ar merita marele premiu.

Fană sau nu a emisiunii sportive, mulți dintre internauți nu au fost de acord cu postarea respectivă a jurnalistei.

Mara Bănică a adus acuzații dure familiei Sterp.

Întâi, jurnalista a criticat-o pe mama Geta, după declarațiile femeii făcute recent în emisiunea lui Măruță, unde a dat de înțeles că fiul ei, Culiță, ar înșela-o pe actuala lui parteneră și mama copilului său, Daniela Iliescu.

Nu a durat mult până ce și artistul a reacționat, după ce jurnalista a postat o discuție pe care ar fi avut-o cu partenera lui, Daniela Iliescu, în care ar fi făcut-o cu ou și cu oțet pe mama Geta.

Între timp, Daniela Iliescu și-ar fi schimbat contul în profil de bussines și spune că, de fapt, conversația dintre ea și Mara Bănică nu ar fi fost una reală.

Ba mai mult, partenerul ei, Culiță Sterp, amenință acum că o va da în judecatpe jurnalistă.

„Mara Bănică, cine sunteți dvs. și ce vă reprezintă de vă permiteți să vorbiți așa despre familia mea? Să aduceți acuzații atât de grave și de false, mai false și mai nereușite decât operațiile dvs.

Plus de asta, vă permiteți să faceți conversații false între dvs. și „Daniela” nu vă e rușine? Nu știu dacă știți, dar eu recent am mai câștigat două procese cu televiziunile la care „lucrați” dvs, ce mai e un proces în plus și cu dvs?

O să ne vedem în instanță pentru toate afirmațiile grave și false pe care le-ați adus la adresa noastră”, a fost comentariul lăsat de Culiță Sterp, în urma postării Marei Bănică, pe rețelele de socializare.

Mara Bănică: ”A crescut niște animale”

„De ce nu voi ține cu Sterp? Pentru că de-a lungul anilor am făcut subiecte cu oameni schingiuiți de această familie, ciobani bătuți crunt, neplătiți cu anii, scuipați și umiliți, tratați ca niște sclavi.

Când au scăpat de calvarul trăit, au venit să povestească, marcați pe viață. Așa cum au schiunghiut câini, au schingiuit la propriu și oameni.

Am văzut-o pe mama acestor Sterpi la Măruță. Faptul că pare haioasă prin accentul simpatic și zâmbetul larg, în opinia mea, nu îi acorda circumstanțe pentru că a crescut niște animale. Pun ștampile pe ce spun acum și chiar știu ce spun.

Nu îmi place ipocrizia. Nu îmi plac oamenii falși. Nu îmi plac oamenii care au impresia că pot prosti pe oricine cu o glumiță ieftină cu teme mioritice la propriu, legate de brânză”, a fost mesajul postat de Mara Bănică pe Facebook, de la care a pornit scandalul.

Contactată de jurnaliști, Mara Bănică s-a arătat surprinsă de scandalul la care s-a ajuns, și, susține ea, nu a intenționat decât să își exprime susținerea față de Zanni în detrimentul lui Iancu Sterp, la Survivor All Stars.

Mai mult decât atât, jurnalista se declară deloc speriată de amenințările făcute de familia Sterp, despre care, spune ea, au venit pe bandă rulantă în ultimele zile.

„Singurul lucru pe care îl pot recomanda familiei Sterp este o invitație spre lectura cărții „Niște țărani”, scrisă de regretatul Dinu Săraru, care ne-a părăsit recent”, a spus Mara Bănică, conform Click.ro.

După acuzațiile Marei Bănică, surorile lui Culiță și a lui Iancu Sterp au intervenit în scandal.

Geta Sterp susține și ea că scandalul cu jurnalista se va muta în instanță.

„Să îți fie rușine pentru ce ai scris! Noi suntem oameni simpli, de la țară, cu frică de Dumnezeu! Dar tu pentru minciunile spuse aici, o să dai cu subsemnatul în instanță!

Am înțeles că nu îl susții pe Iancu, nici nu are nevoie de așa ceva din partea ta, are cine să o facă, dar ca să vorbești așa trebuie să fii ultima, după ultima… să nu zic ce! Dar ne vedem curând, nu îți face griji, Mara Banică!

Noi nu ne-am bătut niciodată joc de nimeni, motiv pentru care Dumnezeu ne-a binecuvântat cu sănătate în primul rând și cu multe altele! Dar o să vezi ce bătaie de joc ți-ai făcut singură prin ce minciuni ordinare ai spus despre noi! Nu rămâne așa, te asigur „distinsă doamnă”, a transmis Geta Sterp.

Reacția Ileanei Sterp

Și cealaltă fiica a mamei Geta, Ileana Sterp, a avut o reacție în mediul online.

Aceasta a vorbit atât despre situația dintre Daniela Iliescu și soacra sa, cât și despre acuzațiile Marei Bănică.

„Toate lucrurile astea care se discută pe Internet mi-au dat o stare foarte, foarte urâtă și au contribuit la toate emoțiile mele negative. Ieri eram așa, super pornită, că ies să zic și eu ceva, dar ce aș putea să zic mai mult decât s-a zis deja din toate părțile. Dacă e să zic ceva e că, dacă m-aș pune în locul amândurora, al mamei și al Danielei, că-mi place să vorbesc direct, nu pe ocolite, le înțeleg pe amândouă și le dau dreptate, nu știu dacă în egală măsură sau nu, dar, cum am zis, dacă mă pun în locul fiecăreia, știu că fiecare are dreptate.

În același timp, mi se pare groaznic și lipsit de educație faptul că se spală rufele în public. Pur și simplu, lucrul ăsta trebuia să rămână acolo, în familie, trebuia să se rezolve în familie. Da, mama când a apărut la Măruță a apărut pe TV cu afirmația aia care eu cred din suflet că a fost o glumă și ea nu s-a gândit nicio secundă că va fi interpretată atât de grav. Mi-ar fi plăcut foarte mult să se rezolve acolo, în familie, fără atâtea atacuri directe sau indirecte din partea cealaltă.

De asemenea, mi-ar fi plăcut ca mama, – eu acum zic ce mi-ar fi plăcut mie, dar nu s-a întâmplat așa -, ca după ce noi și multă lume i-am zis că nu a fost ok ce a zis acolo, ce a afirmat despre Culiță, să iasă public să-și ceară scuze față de Culiță și cred că s-ar fi încheiat circul.

Eu sunt sigură că și ei îi pare rău și că pur și simplu i-a scăpat porumbelul, cum îi mai scapă ei de multe ori de altfel, mama e o femeie foarte, foarte directă și foarte sinceră, și cred că s-ar fi încheiat, cred că nu s-ar mai fi ajuns aici, la balamucul ăsta.

Nu știu, să lași comentarii, să postezi la Story chestii jignitoare despre mama și să lași comentarii unor oameni care vorbesc urât despre ea și să vorbești în privat cu oamenii care ne jignesc pe noi, ca familie, să le dai dreptate, sincer mi se pare mult mai urât decât ce a făcut mama.

Cât despre ce a scris doamna Mara… pardon, Mara Bănică, pe Facebook, că nu o pot numi doamnă, mi se pare strigător la cer. Este egal ca și când eu aș spune acum „vă dau eu cu semnătură că Mara Bănică a făcut 5 copii cu 5 bărbați diferiți pe care i-a abandonat în orfelinate sau, mai rău, pe străzi, copiii au încercat să o caute, dar ea când a aflat i-a înjurat, le-a vorbit foarte urât și nu i-a recunoscut ca fiind copiii ei”.

Te-ar putea interesa și Declarațiile surprinzătoare ale ciobanului care spune că a fost amenințat cu bătaia de Culiță Sterp. ”A mai bătut pe unul”

Afirmația pe care ea adus-o despre noi e egală cu ceea ce am spus eu acum, adică o mare invenție, zero adevăr. Eu nu vin aici să vă fac pe voi să mă credeți. Și nu mai zic nimic mai mult decât că Mara Bănică a luat parte și a comentat fals la toate acele episoade regizate cu Vulpița și Viorel, deci trageți voi concluzia mai departe, că eu mă abțin, nu pot să mai zic nimic”, transmis Ileana Sterp la InstaStory.

Spynews
Anca Țurcașiu a devenit bunică! Nora sa a adus pe lume o fetiță. Ce nume va purta micuța: „Sunt cea mai fericită de pe pământ...” / VIDEO
Bzi.ro
Prețuri halucinante la concertul Coldplay! Cât a plătit un bucureștean pentru două ape, două doze de Cola Zero și popcorn
Fanatik.ro
5 moduri în care hackerii pot intra în telefonul tău și îți pot fura datele. Ce să nu faci niciodată dacă ai rămas fără baterie la telefon
Capital.ro
Devine obligatoriu în toată România. Ordinul intră peste tot în vigoare
Playtech.ro
Ce soție frumoasă are Nicolae Stanciu! Căpitanului României are cu ce se mândri
DailyBusiness
Se dau bani GRATIS! Sunt 75 de milioane de euro în joc
Adevarul
De ce sunt SUA vulnerabile la atacuri din partea ISIS. Semnale de alarmă după o operațiune recentă
Spynews
Trei persoane și-au pierdut viața într-un teribil accident, în Iaşi. Un politician AUR și iubita lui au acroșat un pieton și s-au oprit într-un cap de pod / FOTO
Spynews
Doliu în lumea muzicii de petrecere. Un cunoscut lăutar s-a stins din viață după ce a pierdut lupta cu o boală grea: "Dumnezeu să te ierte..." / FOTO
Evz.ro
Este vrajbă în toată regula la Antena 1. Două vedete, scandal monstru
Impact.ro
Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...
Prosport.ro
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini incendiare în costum de baie
wowbiz.ro
Unde au fugit azi noapte Irinel Columbeanu și Irinuca, direct de la aeroport. Avem imagini în exclusivitate
Cancan.ro
Cine este Petru, românul ucis în Congo. Tânărul de 23 de ani urma să-și cumpere apartament și să se însoare 😢
Playsport.ro
WOW, PREA fierbinte! Fusta Corinel Caragea, mult prea scurtă?! Cum a apărut printre suporteri înainte de România - Ucraina
kanald.ro
Marina Almășan, adevărul din spatele despărțirii de Victor Socaciu: „Personajul care ne tulburase liniștea a reapărut. A fost începutul sfârșitului”
Capital.ro
Intră banii direct în cont pentru proprietarii de teren. Trebuie depusă cerere, chiar de azi, 17 iunie
StirileBZI
Românii pot primi 37.000 de euro! Banii sunt dați de Comisia Europeană
Prosport.ro
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată doamna gimnasticii românești la 62 de ani
stirilekanald.ro
"Era sânge, era casa groazei!" - Ultimele clipe din viața Rădiței, surprinse de camerele de supraveghere
substantial.ro
România Învins Ucraina Cu 3-0 În Primul Meci De La Euro 2024
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României? CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?