Declarațiile surprinzătoare ale ciobanului care spune că a fost amenințat cu bătaia de Culiță Sterp. ”A mai bătut pe unul”

Noi detalii în scandalul pe care Culiță Sterp l-a avut cu unul dintre angajații săi. Este vorba despre un cioban pe care familia Sterp l-a plătit pentru a avea grijă de oile lor, însă adevărul abia acum iese la iveală. Mara Bănică a făcut lumină în acest caz.
Filip Stan
27 mai 2024, 08:38
Declarațiile surprinzătoare ale ciobanului care spune că a fost amenințat cu bătaia de Culiță Sterp. ”A mai bătut pe unul”

Mara Bănică a scos la iveală noi detalii dintr-un scandal pe care Culiță Sterp l-a avut cu unul dintre angajații săi! Este vorba despre nn cioban pe care familia Sterp l-a plătit să aibă grijă de oile lor.

Bărbatul a vorbit, după 4 ani, la Acces Direct, acolo unde i-a acuzat pe patronii Sterp de anumite lucruri. Vezi mai jos.

Te-ar putea interesa și Daniela Iliescu și Culiță Sterp, probleme în relație? Mesajul postat pe Internet: „Cred că în toți anii ăștia am demonstrat”

Ciobanul a mărturisit că nu ar fi fost plătit de către cântăreț pentru munca prestată și mai mult decât atât, ar fi fost și agresat fizic.

Mara Bănică a scos la iveală detalii controversate dintr-un scandal vechi în care protagonist era Culiță Sterp.

Jurnalista și-a adus aminte de un episod de la Acces Direct, când unul dintre foștii angajați ai cântărețului a făcut afirmații controversate la TV.

Bărbatul a lucrat la cioban la stâna cântărețului, însă a mers în emisiunea ce era difuzată la Antena 1, la acea vreme, pentru a-și cere banii.

Acesta a susținut, în văzul lumii, că solistul nu l-a plătit și că ar fi fost agresiv. Scandalul de atunci a fost readus în atenția publicului în prezent de către Mara Bănică, iar Culiță Sterp nu a ezita să își spună părerea, după acuzațiile pe bandă rulantă primite atunci.

Ciobanul spune că a fost înșelat cu o sumă uriașă de către îndrăgitul artist și a fost amenințat chiar și cu bătaia. Tot el spune că nu și-a primit banii pe ultimele 4 luni, iar când a vrut să plece pentru i-a murit un copil, acesta a avut parte doar de jigniri.

Ciobanul a declarat că tânărul cântăreț chiar ar fi sărit la bătaie la mai mulți angajați de-ai săi și chiar la tatăl săi.

„A mai bătut un cioban”, a spus cel care a făcut acuzații grave la adresa artistului.

În legătură directă a intrat și tatăl cântărețului și a mărturisit că într-adevăr artistul ar fi sărit la bătaie asupra unui angajat, pe motiv că a meritat acest lucru.

„L-a bătut pe unul pentru că a meritat”, a spus tatăl său”, se arată în postarea făcută de Mara Bănică.

Atunci, Culiță s-a enervat, când unul dintre angajații săi a vorbit la televizor despre persoana lui, și, tot atunci, artistul l-a acuzat pe respectivul de furt.

”Nu-mi vine să cred”

Culiță Sterp a avut derapaj verbal nepotrivit la adresa acestuia, fiind întrerupt de prezentatoarea Mirela Vaida.

Nu se știe cum s-a încheiat conflictul dintre cei doi, pentru că solistul de muzică de petrecere a dat totul uitării.

„Eu sunt uimit, nu-mi vine să cred, dar mă bucur că l-ați găsit pe băiatul ăsta, pentru că este căutat și de Poliție, și de noi. El când a plecat de acolo de la noi, noi am făcut inventarul și ne lipseau 60 de ori, din numărul nostru de oi. Și acum tot el spune că nu l-am plătit. Dar unde să plătești un om dacă el a fugit? Noi dimineața nici nu l-am mai găsit. Noi nu știm ce s-a întâmplat, noi am chemat Poliția și n-am mai găsit nimic, nicio urmă. La noi în sat nu mai merg camerele de filmat. Când ai boschetari, ca să nu le zic țigani…”, a spus Culiță Sterp.

„Hai să nu jignim pe nimeni și să nu categorisim pe nimeni așa”, a spus Culiță.

Citește și Scandal uriaş, păruială online între Mama Geta şi Mara Bănică: „Să-ţi fie ruşine!”

„Eu dormeam lângă sobă, pe scaune de frig, în colibă, mi-a zis Iancu să nu plec, și m-a luat tanti Geta să dorm pe jos în bucătărie. Am zis că plec de la oi, că nu mai pot să stau de frig”, a spus ciobanul.

Spynews
Anca Țurcașiu a devenit bunică! Nora sa a adus pe lume o fetiță. Ce nume va purta micuța: „Sunt cea mai fericită de pe pământ...” / VIDEO
Bzi.ro
Prețuri halucinante la concertul Coldplay! Cât a plătit un bucureștean pentru două ape, două doze de Cola Zero și popcorn
Fanatik.ro
Premoniţie incredibilă! El e omul de fotbal care a ghicit, în urmă cu 17 zile, scorul corect, România – Ucraina 3-0 în direct! Video
Capital.ro
Vladimir Putin A ACCEPTAT. Președintele Rusiei va semna acordul
Playtech.ro
Ce soție frumoasă are Nicolae Stanciu! Căpitanului României are cu ce se mândri
DailyBusiness
Se schimbă Codul Rutier! Românii care au permise trebuie să știe asta
Adevarul
De ce sunt SUA vulnerabile la atacuri din partea ISIS. Semnale de alarmă după o operațiune recentă
Spynews
Trei persoane și-au pierdut viața într-un teribil accident, în Iaşi. Un politician AUR și iubita lui au acroșat un pieton și s-au oprit într-un cap de pod / FOTO
Spynews
Doliu în lumea muzicii de petrecere. Un cunoscut lăutar s-a stins din viață după ce a pierdut lupta cu o boală grea: "Dumnezeu să te ierte..." / FOTO
Evz.ro
Este vrajbă în toată regula la Antena 1. Două vedete, scandal monstru
Impact.ro
Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...
Prosport.ro
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini incendiare în costum de baie
wowbiz.ro
Unde au fugit azi noapte Irinel Columbeanu și Irinuca, direct de la aeroport. Avem imagini în exclusivitate
Cancan.ro
BREAKING | Un politician AUR și iubita lui au murit într-un accident rutier cumplit
Playsport.ro
WOW, PREA fierbinte! Fusta Corinel Caragea, mult prea scurtă?! Cum a apărut printre suporteri înainte de România - Ucraina
kanald.ro
Marina Almășan, adevărul din spatele despărțirii de Victor Socaciu: „Personajul care ne tulburase liniștea a reapărut. A fost începutul sfârșitului”
Capital.ro
Devine obligatoriu în toată România. Ordinul intră peste tot în vigoare
StirileBZI
Românii pot primi 37.000 de euro! Banii sunt dați de Comisia Europeană
Prosport.ro
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată doamna gimnasticii românești la 62 de ani
stirilekanald.ro
"Era sânge, era casa groazei!" - Ultimele clipe din viața Rădiței, surprinse de camerele de supraveghere
substantial.ro
Declaratiile selectionerului Edward Iordanescu dupa victoria cu 3-0 impotriva Ucrainei la Euro 2024
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României? CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?