Culiță Sterp, prins cu bani falși la o casă de schimb valutar: ”Au zis că avem două opțiuni: ori să chemăm poliția să dau declarație, ori să-i rupem aici”

Manelistul Culiță Sterp a primit bani falși la un eveniment la care a cântat. Totul a fost descoperit atunci când acesta a mers la o casă de schimb valutar din Cluj-Napoca pentru a schimba euro în lei. Angajații casei de schimb au vrut să cheme Poliția.

25 dec. 2023, 16:00
Culiță Sterp, prins cu bani falși la o casă de schimb valutar: ”Au zis că avem două opțiuni: ori să chemăm poliția să dau declarație, ori să-i rupem aici”
Câți bani le-a dat Culiță Sterp colindătorilor

Manelistul Culiță Sterp a fost prins cu bani falși la o casă de schimb valutar. Într-o postare video pe Facebook, cu descrierea „Nu mai dați bani falși la dedicații! Mai bine nu dați deloc, o să fiți respectați mai mult”, Culiță Sterp a explicat că a mers să schimbe 3.000 de euro la o casă de schimb valutar din Cluj și că în teancul de bani se afla și o bancnotă de 100 de euro falsă.

Citește și: Iancu și Culiță Sterp, despre perioada când erau săraci: „Așteptam să vină mama de la piață. Așa ne-a crescut, vindea brânză și lapte”

Culiță Sterp a explicat că bancnota falsă de 100 de euro fusese primită la un eveniment la care a cântat și a primit bani pentru dedicații.

„Auziți ce pățesc la mall. Acum am plecat de la schimb valutar, m-am dus să schimb niște bani. 3.000 de euro am avut, nu aveam lei și, ce credeți?! 100 de euro erau falși!”. Și au zis că avem două opțiuni: ori să chemăm poliția să dau declarație, ori să-i rupem aici. Normal că-i rupem, Doamne iartă-mă! Dar nervii mei sunt pe altă chestie. Nu mai dați bani falși la dedicații, dacă vreți să vă dați șmecheri arătați-vă puterea altfel.

Citește și: Mama Geta face dezvăluiri neștiute despre copiii săi. Cine îi calcă pe urme lui Culiță Sterp: „Nu prea are timp, dar vrea să scoată o melodie”

Vino și dă 100 de lei sau nu da niciun ban, mai bine cânt fără bani decât să dai bani falși decât să-mi faci mie belele. Asta îmi mai lipsea mie acum, declarații pe bani falși”, a povestit Culiță Sterp.