Mama Geta face dezvăluiri neștiute despre copiii săi. Cine îi calcă pe urme lui Culiță Sterp: „Nu prea are timp, dar vrea să scoată o melodie”

Mama Geta Sterp a vorbit despre celebrii săi copii, dar și despre întâmplările mai puțin plăcute prin care a trecut de-a lungul vieții.

29 iul. 2023, 08:38
Mama Geta face dezvăluiri neștiute despre copiii săi. Cine îi calcă pe urme lui Culiță Sterp: „Nu prea are timp, dar vrea să scoată o melodie”
Mama Geta, dezvăluiri despre copiii săi

În tinerețe, mama Geta a cântat și ea, însă, chiar dacă a încercat să facă o carieră din asta, nu a avut succes. Cel care i-a moștenit talentul a fost Culiță, acesta reușind să urce pe culmile succesului.

„Eu când eram tânără, cântam. Îmi plăcea așa să cânt și pe la nunți, să cânt. Chiar și pe scenă, la corul școlii. Mergeam până la Alba Iulia și eram solistă. Mie mi-a plăcut mult să cânt și mi-aș fi dorit să fiu promovată, dar eram o fată simplă. Am fost la un moment dat la Casa de cultură, dar nu m-a băgat nimeni în seamă.

Nici măcar nu m-au lăsat să dau vreo probă, să cânt. Nu a fost să fie. Eu aveam voce foarte frumoasă și cred că Culiță mă moștenește pe mine. Nu mă gândesc să fac pe viitor o colaborare mamă-fiu cu Culiță. Eu am și niște kilograme în plus și nici nu mai sunt capabilă să cânt sau să stau pe o scenă”, a declarat mama Geta, pentru fanatik.ro.

Citește și: Geta Sterp este însărcinată. Bucurie fără margini în familia lui Culiță Sterp! Vestea vine la doar câteva luni de la nuntă

Însă, Culiță nu este singurul care i-a moștenit talentul. Fiica ei, Getuța, vrea și ea să se apuce de cântat, dar nu orice melodii, ci de vânătoare, fiind una dintre pasiunile sale.

„Culiță cântă frumos. Poate nu e el cel mai mai mare doinitor al Banatului, dar cântă și își câștigă o pâine cinstit. El e foarte carismatic, e frumos și se face plăcut. Atunci lumea îl îndrăgește, poate să cânte altul de 1000 de ori mai bine, că tot pe Culiță îl cheamă la cântări. Lumea îi apreciază și frumusețea interioară și exterioară. Și Getuța ar vrea să scoată cu Culiță niște melodii.

Nu prea are ea timp, pentru că are multe proiecte. Dar ar vrea să scoată o melodie de vânătoare, ea are pușcă, e vânător. Ar mai vrea și o melodie cu oile. Dar doar așa, să își pună ea pe YouTube, nu neapărat să profeseze. Ea mi-a spus că i-ar fi plăcut să fi făcut asta, dar acum deja e măritată, nu cred că va mai merge ea la spectacole sau concerte”, a mai spus mama Geta.

Citește și: Mama Geta dezvăluie povara uriașă care-i apasă sufletul: „Pentru faptele noastre răspundem în fața judecătorului suprem. Eu nu sunt Arsenie Boca”

În urmă cu numai câteva zile, mama Geta a trecut prin clipe pline de emoție. În timp ce mergea spre casă, o creangă foarte mare a căzut și i-a blocat drumul. Femeia s-a rugat la Dumnezeu și a reușit să depășească cu brio acest moment.

„Eu nu am superstiții. Sunt foarte optimistă. Eu cred în Dumnezeu. Zilele trecute mergeam pe drum și s-a răsturnat o creangă foarte mare în fața mea. Când să trec cu mașina, nu am mai reușit. Noroc că nu a căzut pe mașină. M-am rugat la Dumnezeu să trec cu bine, să nu lovesc mașina, să nu mă mai întorc 10 kilometri înapoi.

Și m-a ajutat Dumnezeu și am trecut cu bine de obstacolul acela. Eu sunt o fire foarte optimistă. Eu nici nu bag în seamă supărările. Se întâmplă, cum a avut și Culiță accidentul, dar mă rog la Dumnezeu să trecem cu bine peste.

Sunt 100% convinsă că va fi bine. Eu sunt tare recunoscătoare pentru tot, pentru că suntem sănătoși. Eu nu am luat în viața mea niciun medicament niciodată. Cu optimism și zâmbetul pe buze am trecut peste toate”, a povestit mama Geta.