Culiţă Sterp s-a filmat la priveghiul lui Ion Şmecherul. Oamenii veniţi să-şi ia adio de la el au încercat să întreţină o atmosferă destinsă, aşa cum îi plăcea regretatului youtuber. VIDEO

Ultimul popas din această lume al lui Ion Şmecherul este la capela bisericii din satul Gârbova. Acolo, rude, prieteni şi oameni care l-au cunoscut de pe YouTube s-au strâns pentru a-şi lua adio de la celebrul youtuber. Printre ei, şi Culiţă Sterp.

03 dec. 2021, 17:14
Culiţă Sterp s-a filmat la priveghiul lui Ion Şmecherul. Oamenii veniţi să-şi ia adio de la el au încercat să întreţină o atmosferă destinsă, aşa cum îi plăcea regretatului youtuber. VIDEO

Culiţă Sterp la priveghiul lui Ion Şmecherul. Cântăreţul, un prieten apropiat de-al lui Ion, pe care l-a ajutat foarte mult în ultimii ani, a fost și el prezent la priveghi și a filmat câteva momente impresionante pe care le-a postat pe contul de TikTok. Ion Şmecherul a devenit cunoscut după ce, în urmă cu şase ani, a apărut într-un clip video pe canalul lui Culiţă Sterp.

Culiţă şi Iancu Sterp îi construiseră o casă lui Ion. Din păcate, aceasta a fost gata în urmă cu mai puţin de o lună, astfel încât Ion nu a apucat să se bucure prea mult de ea. Cei doi artişti se atașaseră de tânărul cioban și au avut grijă să-i ofere un trai mai bun. Din păcate, aceștia nu au reuşit să-l convingă să renunţe la alcool.

@culita_sterp_officialDumnezeu să-l ierte! ##ionsmecherul

♬ original sound – Culiţa Sterp

Culiţă Sterp, la priveghiul lui Ion Şmecherul

În imaginile surprinse de Culiţă Sterp se vede sicriul cu trupul neînsufleţit al youtuberului şi mai mulţi oameni prezenţi la priveghi, unii aşezaţi pe scaune, alţii în picioare. Oamenii socializează, unii chiar încercând să întreţină o atmosferă destinsă, exact aşa cum îi plăcea lui Ion.

Tristeţea de pe chipul lui Culiţă este uşor de citit.

Citeste si VIDEO! Ultimele imagini cu Ion Șmecherul de pe Youtube! Acum câteva zile se mutase în casa nouă făcută de familia lui Culiță Sterp! Ce planuri avea pentru Crăciun

Ultimele clipe din viaţa lui Ion Şmecherul

Ion Șmecherul, pe numele adevărat Ion Mocan, a trecut la cele veşnice la doar 34 de ani, chiar de Ziua Naţională. Tânărul intrase în comă alcoolică. Cumnata sa a fost cea care i-a fost alături în ultimele clipe.

Femeia a povestit că tânărul se afla în curte și, ca de obicei, băuse peste măsură. La un moment dat, a căzut de pe scaun. Femeia a strigat după ajutor şi mai mulţi vecini au venit imediat. Oamenii l-au ajutat pe tânăr să ajungă în casă şi l-au aşezat pe pat.

Câteva ore mai târziu, cumnata lui a intrat în camera în care se afla acesta şi a constatat că bărbatul era nemișcat. I-a dat câteva palme, l-a stropit cu apă pe față, însă totul a fost în zadar. Femeia a anunţat rudele, Poliţia şi Ambulanţa, dar medicii nu au putut face nimic mai mult decât să constate decesul, relatează SpyNews.ro.

Citeste si Cine era iubita lui Ion Șmecherul, ciobanul – vedetă mort din cauza băuturii