Culiţă Sterp şi Carmen de la Sălciua, la aceeaşi nuntă. Cum au reacţionat cei doi

Culiţă Sterp şi Carmen de la Sălciua au cântat la aceeaşi nuntă. Cei doi au devenit cunoscuţi publicului pe vremea când erau căsătoriţi şi multă lume îi aprecia. Însă, povestea lor de dragoste a ajuns la final, după mai multe împăcări și despărțiri.

24 aug. 2022, 17:49
Culiţă Sterp şi Carmen de la Sălciua, la aceeaşi nuntă. Cum au reacţionat cei doi
Culiţă Sterp şi Carmen de la Sălciua, la aceeaşi nuntă

Culiţă Sterp şi Carmen de la Sălciua, la aceeaşi nuntă. Acum, cei doi doi nu mai formează un cuplu și tot ceea ce-i mai leagă este doar trecutul. După despărțire, atât Carmen cât și Culiță au mers pe drumuri separate și și-au refăcut viața. Surpriza a făcut însă ca cei doi să fie invitați să cânte la același eveniment.

Citeşte şi: Carmen de la Sălciua, abuzată verbal în adolescență de artiști celebri! Momentele dramatice prin care a trecut: „Am sunat Poliția!”

Culiţă Sterp şi Carmen de la Sălciua, la aceeaşi nuntă

TikTok-ul a devenit plin de clipuri video cu cei doi artiști, de la eveniment.Chiar dacă nu mai sunt împreună, fanii s-au bucurat să îi revadă pe amândoi în același loc.  Se poate observa că cei doi nu interacționează, fiecare cântă atunci când îi vine rândul.

@solomoncristinamadalina @culita.oficial @carmendelasalciuaoff ♬ suono originale – Solomon Cristina Madalina

Culiță Sterp are grijă să nu atragă atenția asupra lui, a stat la masă şi numai cu ochii în telefon.

@solomoncristinamadalina Risposta a @Daniela Tudose ♬ suono originale – Solomon Cristina Madalina

La scurt timp după despărțire, Culiță Sterp și-a găsit fericirea alături de Daniela Iliescu, care i-a dăruit un băieţel, Milan. Pe perioada sarcinii iubitei sale, artistul s-a aflat înscris în competiția ,,Survivor”. La vremea aceea, Carmen de la Sălciua a fost întrebată ce părere are despre noul capitol al vieții fostului ei soț.

,,Oarecum mă așteptam să primesc vestea asta pentru că ei au o relație de ceva vreme. Eu știam că Culiță își dorea copii și îi felicit și pe el și pe ea pentru că un copil este o binecuvântare.

Sper să fie fericiți! Sper că atunci când se va întoarce de la Survivor să fie un bărbat pregătit pentru viață. Și această femeie să îl poată schimba.

Să fie un bărbat cuminte, să fie un bărbat fidel și să aibă grijă de familia lui!”, povestea Carmen de la Sălciua la acea vreme.