Culmea bogăției! Dorian Popa a lăsat Lamborghini-ul Huracan Spyder de 300.000 de euro la service și s-a întors acasă cu Mercedesul

Dorian Popa a avut parte de un moment mai puțin plăcut în timp ce mergea cu noul său Lamborghini la un raliu, în Cluj.

03 aug. 2023, 09:12

Dorian Popa este un personaj inconfundabil în showbizul românesc, fiind recunoscut atât pentru energia sa debordantă, dar și pentru gusturile sale extravagante. Recent, influencerul și-a făcut pielea albă la Lamborghini-ul Huracan Spider, de 300.000 de euro, timp în care a folosit cealaltă mașină a sa, un Mercedes GLE.

Citește și: De necrezut! Cât a plătit Dorian Popa pentru cumpărăturile de vacanță: „Am plătit cu cardul, nu mi se pare așa mult”

Însă, în perioada în care Lamborghini-ul se afla la „înfrumusețare”, nu a fost folosit redresorul, așa cum ar trebui. Astfel, vedeta din Domnești a fost recompensată cu un bord plin de martori aprinși, bolidul de lux fiind dus direct la service.

Asta nu ar fi fost o problemă pentru Dorian Popa, pentru că resurse financiare există, dacă vloggerul nu avea nevoie de ambele mașini în același timp. Acesta se înscrisese la o defilare de tip raliu prin toată țara, unde pasionații de mașini din mai multe orașe și-ar fi etalat bolizii. Următoarea destinație a vedetei ar fi fost Cluj-Napoca, însă Lamborghini-ul a trebuit să se întoarcă la reprezentanță, în București, relatează cancan.ro.

Citește și: Drama lui Dorian Popa. Artistul a fost abandonat în copilărie de tatăl său și nu l-a putut ierta niciodată: „Probabil că începuse o altă relație”

O astfel de mașină trebuie îngrijită cu atenție, așa că Dorian Popa s-a conformat, iar la primul avertisment a făcut cale întparsă din drum. După ce bolidul a fost preluat de mecanici, care au rezolvat imediat problema, Dorian și-a văzut mai departe de drum.

Fiind o persoană publică extrem de cunoscută, Dorian Popa nu putea pleca de aici fără să fie luat pe sus de fani. Imediat ce a l-a observat, un fan i-a pus telefonul în față și a început să filmeze.